Internetes társkeresés II

Internetes társkeresés I
2016-03-25
Kabát, multitól vagy minőségi?
2016-03-25
Show all

Internetes társkeresés II

Az első randi sikere, avagy madarat tolláról, embert stílusáról?

Miután sikeresen regisztrált, egy internetes társkereső oldalon, kiválasztotta a megfelelő képet, mely híven tükrözi személyiségét, stílusát, életmódját, jöhetnek a levelezések, majd az első randi, a nagy kérdéssel; mit vegyen fel? Öltöny-nyakkendő, zakó- nadrág, ing, póló? Vagány, Üzleties, Bond- stílust, vagy egyéb stílust képviseljen?

A levelezések során – ha valóban érdekeli Önt a hölgy – hamar kiderül, hogy van-e a gyengébbik nem képviselőjének kedvenc időtöltése, mi érdekli, milyen helyeken szeret megfordulni; étterem, szórakozóhely, kiállítás, stb.

Az első randi helyszínét, így nem lesz nehéz kiválasztani. Fejtörést okozhat: időjárás, napszak, valamint, hogy legyen lehetőség hamar rövidre zárni-mind két fél részéről. J

A randi helyszíne megvan, az időpont is, jöhet az öltözék kiválasztása, a megfelelő illattal.

Említettem, hogy az első randit nem szerencsés túl hosszú, kötött eseményre tervezni. Azaz, a színház nem biztos, hogy a legjobb választás. Maradjon egy kávéháznál, teaháznál, salátabárnál, vagy hasonló könnyedebb, beszélgetésre lehetőséget adó színtéren. Esetleg érdemes felkészülni a közelben található galériákból, ha szimpatikus a hölgy az első óra után is, legyen hova tovább menni.

Az öltözékét nagyban befolyásolja az időjárás is. Télen, mínuszokban és nyáron 35 fokban más-és más a mérvadó.

Amennyiben, Önnek az élete az üzletről szól, a magánélete is összefonódik ezzel: a sötét öltöny túl hivatalos lenne, de a blézer-nadrág variáció, sötétkék klubzakó világos nadrággal, rövid vagy hosszú gyapjúkabáttal, már híven tükrözné az Ön egyéniségét, mindennapjait.

Ha Ön már megteremtette a biztos egzisztenciát magának, és élvezni szeretné azt, a megfelelő társsal, akkor a Bond stílus a megfelelő választás Önnek. Alapvető öltözéke egy sötétkék öltöny, fehér selyem ing, és egy vékony, fekete kötött selyem nyakkendő, sötétkék zokni és jól polírozott fekete mokaszin cipő. Persze, ha az igazán magabiztosak táborába tartozik, akkor játszhat a színekkel. Lehengerlő a hatás. Izgalmat, magabiztosságot, eleganciát, lazaságot sugároz.

Sportos: csak valóban aktív férfinak javaslom, a lezser, ám jól szabott, kifinomult viseletet, melynek elengedhetetlen része a farmer, vagy nyáron egyéb vászon-, vagy szövetnadrág, póló –amely lehet galléros, vagy sima póló. Itt jelzem a galléros póló egy zakóval ügyesen feldobható. A lényeg híven tükrözze az egyéniségét.

A vagány stílusba minden belefér, ami különc, ami nem megszokott. Ebben az esetben a minőségre kell csak figyelni, hiszen, nem mindegy, hogy a vagány, vagy a bohóc jelzőt aggatják Önre. JEgy igazán vagány lánnyal, csodálatos élményekben lehet része.

Mire figyelnek a Nők az első randin?

Tudta, hogy az első pár másodpercben eldönti a Nő, hogy hova sorolja Önt? Komoly, komolytalan, kaland, vagy az ŐT AKAROM kategóriába? J

Az első pillantás; mikor a Nő messziről felméri, ekkor lát egy összhatást, ami nagyon fontos. A következő, a kézfogás milyensége – a körmök ápoltsága, a cipő tisztasága, az illat, mely megtart, vagy eltaszít.

Tévhit: a nők nem nézik meg az urak hátsóját! De bizony, mi is szeretjük, ha kellemesen feszül a nadrág. J

Érdemes felkészülni az első találkozóra testben, lélekbe egyaránt, hiszen egy életre szóló élmény is lehet.

Makádi Liza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük