Internetes társkeresés I

Illúziórombolás
2016-03-25
Internetes társkeresés II
2016-03-25
Show all

Internetes társkeresés I

Hogyan legyen vonzó férfi egy fénykép alapján, a virtuális társkeresés világában?

 

Amennyiben a párkeresés foglalkoztatja Önt, melyet az interneten szeretne megvalósítani, ne felejtse el, hogy az első benyomás itt ugyanúgy, sőt még inkább fontos. A virtuális világban egy fénykép és pár bemutatkozó mondat alapján döntenek a Hölgyek. Ön milyen képet mutatna magáról? A nők valóban megőrülnek az öltönyös férfiakért, vagy inkább a laza-eleganciát sugárzó; zakó-nadrág, vagy a sportos stílus a vonzóbb?

Káosz a kapcsolatok világában. Kit keress? Milyen legyen a Hölgy? Hosszútávra tervezz, élete párját keresi, vagy most inkább csak egy aprócska kalandra vágyik?

Ha ezeket a kérdéseket tisztázta magában, akkor jöhet az első lépés, azaz keressen egy szimpatikus társkereső oldalt és regisztráljon.J

Jönnek az első gondok, az első kérdések. Milyen képet tegyen fel magáról, milyen stílust közvetítsen, hogy határozza meg a személyiségét?

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, de íme, néhány gondolat a társkereső oldalakon található képekről:

Üzleti tárgyaláson készült fénykép, ahol tökéletes eleganciában pompázik: öltözéke öltöny, nyakkendő – a nők egy részének bejön, hiszen erőt, hatalmat, biztonságot, magabiztosságot sugároz. A kép alapján azt mondjuk, igen ez a férfi tudja, mit akar, merre tart, DE a hölgyek másik részét elijesztik ezek a tulajdonságok, ha nincs mellettük másik fotó. A cél, a megfelelő partner megtalálása, tehát ne féljen attól, hogy a hölgyek egy része fejvesztve menekül az öltönyös fotók láttán, hiszen valószínű nem lesz köztük az Ön igazi párja.

Laza eleganciát sugárzó kép, ahol az öltözék: zakó –nadrág, ing – farmer, stb. Igen ez a kép a legtöbb hölgy számára megnyerő, hiszen az elegancia itt is megvan, de rugalmasabb ember képét mutathatja. Lazább, de minőségi életstílus képviselőjét sejteti.

Sportos ruházat: Vászon nadrág -póló, vagy egy sporteseményen készült fotó, ez azt sugallja, aktívan tölti szabadidejét. Amennyiben Ön ki sem mozdul a könyvtár szobájából, a kandalló elől, könyörgöm, ne tegyen fel egy 10 éve készült búvárképet.

Több kép megjelenítése: szerencsés, hiszen azt sugalmazza, hogy világpolgárral van dolgunk, akinek tökéletes ruhatára van, bármilyen alkalomra, komplett kollekciót tud kiválasztani, napszaknak, időjárásnak megfelelően. Ő az, aki minden eseményre szívesen elkísér minket, Hölgyeket, nyitott a különböző programokra.

Fontos a megfelelő kép kiválasztása, hiszen nem mindegy, hogy milyen hölgyről álmodozik, sportos, bulis, színházba – kiállításokra – fogadásokra járó, gyermekei édesanyjáról, vagy a következő yahct- bulis partneréről.

A foglalkozás, a munka többnyire meghatározza az életmódot, a stílust. Aranyszabály; ne akarjon másnak látszani, mást mutatni, hiszen a csalás úgyis hamar kiderül! Amennyiben élete nagy részét öltönyben tölti, vagy soha nem venne fel öltönyt, zakót is csak nagy ritkán, akkor ezt jó, ha már az ismerkedésnél tudomására hozza a partnerének.

A legfontosabb dolog egy ilyen „projekt”kezdetekor, az önismeret, azaz meghatározni saját magát, a vágyait, mert ugye hiába élt le ” x” évet, ha választ kell adni, hogy mi a fontos az Ön számára, mit képvisel az életében, és elgondolkodik rajta. Ha erre a kérdésre Ön sem tudna válaszolni, ugyan, hogy tudná a kedves ismeretlen hölgy, hogy élete párját, egy fantasztikus kalandot, vagy egy jó barátot talál – e Önben.

Makádi Liza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük