Gyertyafényes vacsora kedvesének

Fehérnemű
2016-03-25
Harisnya esküvőre
2016-03-25
Show all

Gyertyafényes vacsora kedvesének

Szeretné meglepni párját egy gyertyafényes romantikus vacsorával, de nem tudja, hogy tegye?

 

Amennyiben szeretne egy igazán romantikus vacsorával kedveskedni Szíve Hölgyének, de nem tudja, hogy lesz igazán jól sikerült az este, segítünk.

Első lépés, meghatározni az időpontot, mikor lesz elég ideje elkészíteni a vacsorát, valamint Ön is fel tud készülni az este méltó lefolytatására. Ha ez megvan, akkor a menü kiagyalása a következő lépés. Az ételrendelés is szóba jöhet természetesen, de az igazi, ha Ön serénykedik a konyhában. J

A recept kiválasztását, elkészítését, a terítést Önre bízzuk.  A lényeg ne feledkezzen meg a gyertyáról, a terítékhez illő szalvétáról, virágról, és a menühöz illő finom borról.

A kialakult szokásoktól függően tervezheti az este részeit. Amennyiben hazaérkezés után a felfrissülés (zuhany) az első, akkor szerencsés helyzetben van, mert Önnek sem kell az estéhez illő öltözékben fogadnia a párját, elég lesz később felvennie- a lényeg a hölgy ne tudjon bepillantani az étkezőbe.

Míg a hölgy a fürdőszobában tevékenykedik, Ön átöltözhet, a már előre kiválasztatott – és jó esetben– felpróbált ruhába.

Az Ön öltözéke:

Semmiképp nem javaslom a rövidnadrágot, vagy egyéb sportszerelést. Amennyiben Ön sportosabb alkat, akkor ma estére a laza eleganciát javaslom, azaz zakó- inggel.

A parfüm használata is ajánlott, nincs annál bódítóbb, mikor mit sem sejtve kilépünk a fürdőszobából és párunk a tökéletes férfiként- zakóban, ingben, finom, könnyed, visszafogott illattal hajol hozzánk. Ekkor a kedvese már sejteni fog valamit, hiszen látni fogja a zakót, inget, de semmi gond, mondja, hogy szeretne vele beülni valahova. Amíg a hölgy ismét a készülődéssel lesz elfoglalva, Ön kiosonhat a vacsora színhelyére, és bekapcsolhat valamilyen „zenedobozt”, a szintén előre kiválasztott kellemes, halk zenével.

Figyeljen a neszekre, ha hallja, hogy kedvese közeledik, menjen elé a virággal, kedvesen adj azt át, és vezesse a megterített asztalhoz-ahol ekkor már égnek a gyertyák. J

Most jön a meghatódás pillanata. Ön viselkedjen Úrként, azaz segítsen a széknél, ahogy az étteremben szokta. Jöhet az italtöltés, majd foglaljon helyet Ön is. A zakót még ne vegye le, engedje gyönyörködni hölgyét.

Ha úgy érzi itt az idő, tálalhat, ne felejtse el, most minden az Ön dolga, hiszen ezzel az estével, a Nőt tiszteli meg. Ameddig bírja, addig maradjon Önön a zakó, egy estét otthon is kibírhat benne. J

Ha az este szépen lezajlott, és már útban vannak a hálószoba felé, forduljon vissza, a gyertyákat elfújni. J Nehogy úgy maradjanak, a nagy hévben J

Szép estét Önnek!

Makádi Liza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük