Rólunk

Cégtörténet

Botka Zoltán, - a Taboo Hungary Kft. ügyvezető-igazgatója - nyitotta meg és indította be, több mint harminc évvel ezelőtt a McGill ruházati céget, továbbá a Szívügy Öltöny Szalont, a mai nevén a MrSale-t.
A későbbiekben megalapította a Taboo Hungary Kft-t, a Taboo márka magyarországi képviseletét. A fentiek közül több cég is piacvezető volt, vagy az ma is, a maga kategóriájában és termékeivel.
Ez alatt az idő alatt, rengeteg konkurensük, megingathatatlannak hitt konkurenciánk sajnos bezárt, vagy törpévé csökkent. A titkunk az igényesség, szakmánk már-már mániákus szeretete! Amire specializálódtunk, az a kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány.
A kifinomult alapanyag és kellék választás, az alkalomnak és személyiségednek megfelelő, Téged minden pillanatban támogató, céljaid eléréséhez hozzájáruló, szándékaid segítő, kényelmes, tartós elegáns, vagy éppen lezser, casual ruházat tervezése, gyártása, forgalmazása.

Társaságunkról

A Társaság saját tervezésű kollekcióit férfi felső- és alsóruházati termékeket, öltözködési kiegészítőket forgalmaz. A termékskála, az alapítás óta folyamatosan változott, bővült.

Induláskor a férfi üzleti öltözködés igényes, de ár érzékeny vevőkörét céloztuk meg, a felsőközép minőségi kategóriát nyújtó TABOO márkánkkal. Mivel a változó divat kihívásainak mindenkor meg kell felelni, a termékek élettartama gyors lefutású: egy-egy termék rendszerint csak egyszer kerül be a kollekcióba.

Neves divattervezők bevonásával, korábban a szakmában dolgozó beszerzőink évtizedes és több tízmilliárdos forgalom lebonyolításán alapuló tapasztalatainak, piacismeretének figyelembevételével folyamatosan dolgozunk az új kollekciók kialakításán.

Értékesítés

A TABOO márkájú ruházati termékeinket, általunk gyártatott kollekcióinkat forgalmazzuk kis- és nagykereskedelmi hálózatunkban, exporttal és Webáruházainkban értékesít.


A termékekhez felhasznált anyagokA Taboo évente több mint háromszáz anyagféleségből állítja elő ruházati cikkeit, és különös gondot fordít az egyes termékcsoportokhoz illő, jó minőségű anyagok kiválasztására.

Előnyben részesíti a természetes alapanyagú, kényelmes és korszerű textilféleségeket. Főleg olasz, szlovák és cseh alapanyagokkal dolgozunk, de kínálatunkban megtalálható a spanyol és német alapanyag is.

Öltönyök

Az egy- és kétsoros, egy-, két-, három- vagy akár négygombos, öltönyök többféle fazonban készülnek. Ezért a klasszikus stílushívei és a sportos elegancia kedvelői egyaránt szeretik. A Taboo azonban nemcsak a vásárlói csoportok különböző ízlésvilágára figyel. A férfiak eltérő alkati arányainak megfelelően az öltönyök, zakók és nadrágok egy méreten belül háromféle méretállásban készülnek. Termékeink nagy része extra méretben is készül.

 Munkaruhák, egyenruhák

Nagykereskedelmi megrendeléseket raktári értékesítés, előrendelés, vagy egyedi formában is ki tudunk elégíteni. A tervezését és gyártását is vállalja.Több tekintélyes cég és közintézmény jelentős nemzetközi vállalat és számos kisebb, többnyire a szolgáltató szférában tevékenykedő cég számára tervezett és készített komplett forma- és munkaruházatot.

MunkatársakBotka Zoltán


Ügyvezető
Botkáné Tasi Éva


Ügyvezető