Fehérnemű

Farmer Dzseki
2016-03-25
Gyertyafényes vacsora kedvesének
2016-03-25
Show all

Fehérnemű

Hogyan ne viseld a fehérnemű darabokat?

Sokszor kiáltok Ízlés Rendőrségért az utcán, plázákban. Nem értem, hol, ki mondta, tanította a mai lányokat, a fehérnemű funkciójára, illetve viselésére.

Ugye, Te nem követ el, ezeket a fehérnemű bűnöket?

  • Virító melltartó:

A kevesebb néha több, ugye hallottad már ezt a mondatot. Vajon mire is érthetik? Egyrészt, nem esztétikus látvány, ha a ruhád alól kivillan a melltartópánt, vagy a melltartó egyéb része. Inkább közönségesnek mondható.  Másrészt, a férfiak nem a felkínált bájakról fognak álmodozni, hiszen az ott van, és valószínű megkapható. Sokkal inkább a rejtelmesen, körvonalakban látszódó, de nem megmutatott báj fogja elvarázsolni, rabul ejteni.  Harmadszor, ha jó előre megmutatod a fehérnemű darabodat, hol marad a varázs?

  • Szakadt, piszkos fehér fehérnemű

A konditermekben látható és igazán ámultba ejtő, hiszen, ha valaki odafigyel a testére, áldoz rá, időt, pénzt, energiát fektet be, akkor erre az igen fontos részletre is illene oda figyelnie.

A szakadt, elhordott fehérnemű daraboktól jobb megszabadulni, bármennyire is a szívedhez nőtt, ne tartogasd, így nem lesz kísértés, hogy felvedd.

  • Üzleti öltözék és a szexi fehérnemű

Ha szeretnéd, hogy komolyan vegyenek az üzleti életben, akkor tárgyalásra, ne az átlátszó blúzod vedd fel, csipke fehérnemű darabbal, vagy ha a délutáni programod miatt mégis ez mellett döntesz, akkor a blézert szigorúan hagyd magadon. A filmeken látható szexi jelenetek, nem mindig jönnek be az életben. Ideje megtanulni, a fikció és a valóság közötti különbséget. Sok külföldi partner el is zárkózhat az ilyen megjelenésű üzletfelektől.

  • Rosszul megválasztott melltartó méret

A melltartó, az egyik legszexisebb, fehérnemű, mégis sokaknak gondot okoz a helyes méret kiválasztása.

Itt három hibát szoktak említeni a szakértők, mind három jól látható a viselőjén.

Az első a polc jelenség –ha a gravitációnak ellentmondó, felfelé domborodó női melleket látsz, akkor bizony, az alulról túlságosan felpolcolt melleket látsz.

A második, a dupla -mell- a túl kicsi kosarat választó hölgyeknél látható, mikor a kosár a melleket úgymond félbe vágja, és két mellből, négy mell lesz.

A harmadik a lógó mell, amikor a melltartó nem emeli, nem tartja a mellett, így a mell túlságosan lent van.

Felmérések szerint, a nagyobb mellű nők gyakran kisebb melltartót viselnek, míg a kisebb mellű nők, a kelleténél nagyobb melltartó méretet választanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük