Hogyan vegye rá párját, hogy lecserélje a régi férfi télikabát darabját?

Hogyan legyen vonzó egy nehéz nap után?
2016-03-25
Az ideális férfiruhatár
2016-03-25
Show all

Hogyan vegye rá párját, hogy lecserélje a régi férfi télikabát darabját?

Ugyan, még nyár van, de esténként, már hűvösebbek az idő. Erről eszébe juthat a tavalyi tél, mikor már látni sem bírta, kedvese elnyűtt, férfi téli kabát darabját. Ideje, körbe nézni, az őszi – téli ruha választékban. Különösen, mert ilyenkor, még olcsón beszerezhetők, az igazán minőségi darabok is.

Mi a baj a férfiakkal? Miért tudnak annyira ragaszkodni, egy- egy már kopott, elnyűtt ruhadarabjukhoz?

Itt jön képbe, az okos nő! Aki kedvesen, néha azonban, kis csellel veszi rá élete párját, hogy menjenek el, férfi téli kabát mustrára.

Amennyiben párja, ragaszkodik, a régi férfi szövetkabát, férfi dzseki, vagy autós kabát darabjához, semmi gond, tartsa meg azt is, csak hagyja, hogy elhozza Őt, egy igazán elegáns üzletbe, ahol csak körül néznek egy ici –picit.

A tapasztalatom, hogy a nagyon ellenkező férfiak is, az első férfi szövetkabát, autós kabát, vagy bármely más téli kabát felpróbálása után, kedvet kapnak a további próbálgatáshoz. Innentől, Ön fog egy kicsit unatkozni, de ezt nehogy kimutassa párjának!

Ha párja inkább a sportosabb öltözéket kedveli, akkor válogathat, a férfi dzseki választékból. Talál itt, bélelt férfi dzseki és béleletlen férfi dzseki változatot is.

Hagyja, hogy kedvese szabadon válogasson a férfi téli kabátok, az autós kabátok, férfi szövetkabát darabok között. Valószínű, hamarosan meg fogja találni az igazi, ráillő kabátot.

Ha párja, nagyon elfoglalt, vagy netán lusta lenne, akkor csak a számítógép elé kell leülni, ahol közösen, végig nézhetik a férfi kabát webáruház kínálatát. http://www.ferfi-kabat.hu/ferfi-kabat-akcio.  A rendelésnél, a kabát mérettáblázat tud segíteni. http://www.ferfi-kabat.hu/merettablazat-taboo-divataz/kabat-merettablazat

A férfi kabátok közül kiválasztott terméket, ingyen szállítjuk ki Önöknek. Cserére, természetesen van lehetőség.

Ha nagyon bele jönnének a válogatásba, találnak még az oldalon férfi pulóver, vagy hosszú ujjú póló darabokat, melyek kitűnően viselhetők, majd az új téli kabát darabhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük