Az ideális férfiruhatár

Hogyan vegye rá párját, hogy lecserélje a régi férfi télikabát darabját?
2016-03-25
Illúziórombolás
2016-03-25
Show all

Az ideális férfiruhatár

Ideális Férfiruhatár, Női szemmel avagy miért szeretne kedvese egy újabb öltöny, inget Önnek?

A nő bonyolult lélek, elég csak kinyitni egy női ruhásszekrényt, máris láthatja, a színek, stílusok, öltözékek kavalkádját. A Nő, aki a legváratlanabb, a leginkább oda nem illő pillanatban képes közölni Önnel, hogy látott egy inget, nadrágot, öltönyt, nyakkendőt, vagy bármilyen más ruhaneműt az Ön számára, amiben lenyűgözően mutatna, ami csak Önre vár.
Őszintén, érti, hogy miért szeretne a Nő újabb és újabb ruhát az Ön amúgy is tökéletes ruhatárába?

„Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást, mert mindegyik mást akar. A nő a férfit, a férfi a nőt.” Karinthy Frigyes

Pedig egyszerű a válasz, szeretne megjelenni, Önnel, a lehető legtöbb eseményen.

De milyen a jól összeválogatott alapruhatár? Milyen elemekből és hány darabból kell állnia,

hogy minden alkalomra biztosítson megfelelő öltözetet?

Öltöny: lehetőleg, ne egy darab, hiszen, mint, tudja, négy évszak van és a napszakok is váltogatják egymást, nem beszélve a rengeteg színes eseményről. J
Más megjelenés szükséges, ha üzleti tárgyalásra kíséri el szíve hölgyét, más, ha a legjobb barátnő esküvőjére, vagy színházba, vagy egyéb olyan eseményre mennek együtt, ahol az etikettben, a konzervatív elegancia szabályai érvényesülnek. A párja is tudja, hogy nem várhatja el Öntől, hogy 10-20 Öltöny sorakozzon a szekrényében – főleg, ha nem a kedvenc viselete-, de legalább a minimális 3-5 darab, alap öltöny kollekció senkinek nem árthat.

Zakó: szintén több darabot szeretne látni ebből is a Nő. Miért? A Nő valóban szeret megjelenni és szereti, ha a szíve választottja mellett kihúzhatja magát, ragyogva nézhet rá, egy családi eseményen, buliban, a mindennapokban.  A zakó könnyed eleganciát kölcsönöz Önnek, így jó, ha több színben, anyagban is rendelkezésére áll.

Ing: soha nem elég, sok–sok darabot szeretne a Nő, az Ön szekrényében látni, így biztosítva lenne, hogy bárhova, bármikor kifogástalanul meg tud jelenni Önnel. J Tévedés azt hinni, hogy az ingek csak fehér, vagy világoskék színekben készülnek. Bátran kísérletezzen a színekkel és mérje le a hatást, a párján, az utcán, a munkahelyén.

Nyakkendő: csak ismételni tudom magam, sajnos ebből sem elég 2-3 darab. Amennyiben sikerült beszerezni a megfelelő számú Öltönyt, Zakót, Inget, gondoskodjunk a hozzáillő, a hangulatától és az eseménytől függően variálható nyakkendőkről.

Póló: különféle darabokat választhatunk, szabásban, gallérban-nyakban, színben, anyagban, jól kihasználható, változatos öltözködésre lehetőséget adó ruhadarab. Amennyiben Ön a sportosabb, lezserebb öltözködés híve, akkor a galléros póló – zakóval, laza eleganciát kölcsönözhet Önnek, egy-egy olyan eseményre, melyre párja kifinomultabb ruhadarabot választana. Praktikus ruhadarabok lehetnek a szekrényben, a családi béke megőrzéséért.

Nadrág: szövet, kordbársony, vászon, farmer, vastag, vékony, fekete, fehér, kék, egyéb színek, hosszú, rövid, a végtelenségig variálható. Itt is az a lényeg, legyen annyi nadrág a szekrényében, hogy öltözködését változatossá tudja tenni.

Pulóver: Ön szereti, vagy idegenkedik a pulóvertől? Ez a ruhadarab is lehet elegáns, és szexi. Bármit veszünk fel, egy a lényeg, viselni tudni kell! Ha Ön hidegrázást kap a pulóvertől, akkor sem árt legalább, minimális számú, egyedi darabot beszereznie, sokszor életmentő lehet.

Kabát: Érdemes bekukkantani a Párja szekrényébe és megszámolni hány darab kabát sorakozik benne. Cél: stílusban, darabszámban megközelítőleg utolérni, hiszen együtt szeretnének programokra menni, élvezni a mindennapokat, a kihívásokat, a sikereket.

Kiegészítők:

Cipők: rengeteg fajtáról beszélhetünk, pl.: fűzős cipők, bebújós cipők, szandálok, magas szárú cipők, sportcipők (tornacipők), lezser városi cipők. Mindig a ruházatunkhoz megfelelő cipőt válasszunk öltözékünkhöz!

Zokni: amire figyeljen, ha leül, elég hosszú legyen a zokni szára, valamint az öltözékéhez megfelelőt válasszon. A rossz választással egy igazán a legelegánsabb öltöny is nevetségessé tehető.

Ékszer: általában gyűrűn és karórán kívül ne viseljen egyéb ékszert. Az igazán stílusos férfiak által viselt ékszer a mandzsettagomb.

Makádi Liza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük