Hogyan legyen vonzó egy nehéz nap után?

Harisnya esküvőre
2016-03-25
Hogyan vegye rá párját, hogy lecserélje a régi férfi télikabát darabját?
2016-03-25
Show all

Hogyan legyen vonzó egy nehéz nap után?

Hogyan legyen vonzó egy nehéz munkanap után, tárgyalásról érkezve a randevúra?

Ha az Ön viselete férfi öltöny, és nincs ideje haza menni, felfrissülni, a randevú előtt, van néhány egyszerű praktika, mely segíthet az esti találkozó előtt.

Először is, vonuljon félre a mosdóba, egy alapos hidegvizes arc-frissítés, sokat segíthet.

Ha már a kocsiban ül, akkor itt az ideje, egy rövidke relaxnak. Ez természetesen időfüggő, de ha csak öt perce van, akkor is tegye meg. Vegye le a nyakkendőjét, a zakó nyugodtan kigombolható, és a kedvenc zenéjére, lazuljon el. Kapcsolja ki az agyát, csak hallgassa a zenét.

Ha ez is megvan, akkor mielőtt elindítja a kocsit, gondolja végig, kivel találkozik, és miért szeretne rá jó benyomást tenni. Egyáltalán milyen képet szeretne mutatni magáról.

Most már indulhat. Remélhetőleg kicsit felfrissült és felkészült a következő találkozójára.

A férfi öltöny hatalmas előnye, hogy szinte bármely randevú helyszínre tökéletes lehet – persze, kirándulásra, sportolásra nem az öltöny a legmegfelelőbb öltözet.

Amennyiben nem szeretne nagyon hivatalos jelleget adni a találkozónak, akkor nyugodtan hagyja a nyakkendőt a kocsiban és a zakó is maradhat kigombolva. Így, ebben a formában, a férfi öltöny viseletében, a  laza elegancia képviselője lesz.

A férfi öltöny, már maga bizalmat sugalmaz a viselője felé, egy fajta stílusra, életvitelre enged következtetni, tehát félig már így is nyert ügye lesz.

Ami fontos, hogy a randevú helyszínére érve, már csak a találkozóra koncentráljon. Ha még mindig fáradtnak érzi magát, ezt nyugodtan közölheti partnerével is, és ha esetleg a helyzet megengedi, megkérheti, hogy sétáljanak egy pár percet, a felfrissülés érdekében. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor üljenek le, és kezdjék meg az estét egy kávé mellett.

Ha a férfi öltöny, zakó része mégis zavarná, kérdezze meg a partnerét, hogy leveheti-e a zakót.Így már teljesen felszabadultan – a nehéz napot, végképp maga mögött hagyva- kezdődhet az este.

Makádi Liza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük