Taboo Divatház

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Taboo Divatház

A Taboo Divatház 1999-ben nyitotta első üzletét Magyarországon. Hála kedves vevőik kitüntetett figyelmének és szeretetének a Taboo márkájú termékek iránti kereslet folyamatosan és dinamikusan növekszik.

A vásárlók szimpátiáját először megszerezni persze nem lehetetlen, megtartani viszont annál inkább. Ezért stábunk kiemelkedő fontosságot tulajdonít az alapos és körültekintő minőség biztosításnak. Új kollekciók kialakítása és az állandó termékfejlesztés vásárlók visszajelzéseire  és viszonteladóink véleményére épül. Termékeink megtervezésénél a valódi érték teremtés a legfontosabb. Minél időtállóbb fazonokat választunk, szigorúan tesztelve a kényelmet, a kellemes hordható kialakítást. Termékeinknél a tartósság, a  gyűrődésmentesség és a finom tapintás ahol csak lehet alapkövetelmény.  A frissesség megőrzése végett a divat változásait, az extremitásoktól eltekintve folyamatosan követjük, kihangsúlyozva a maradandó értékeket.

A Taboo Divatház kitűnő napi üzleti kapcsolatokat ápol márkaboltjaival. Nemcsak véleményüket tartja fontosnak, de maga is szívesen nyújt szakmai segítséget a termékmenedzselés területén.

Választékunkban az igényes férfi ruházat széles tárháza, szmokingok, öltönyök, zakók, mellények, nadrágok, ingek, nyakkendők és egyéb kiegészítők mellett az átmeneti és téli kabátok szerepelnek.

Az egy- és kétsoros, egy-, két-, három- vagy akár négygombos, öltönyök széles alapanyag választékban, sokféle fazonban készülnek. Ezért a klasszikus stílus hívei és a sportos elegancia kedvelői egyaránt szeretik. A Taboo azonban nemcsak a vásárlói csoportok különböző ízlésvilágára figyel. A férfiak eltérő alkati arányainak megfelelően az öltönyök, zakók és nadrágok egy méreten belül háromféle méretállásban készülnek. Termékeink nagy része extra méretben is készül.

A Taboo évente több mint háromszáz anyagféleségből állítja elő ruházati cikkeit, és különös gondot fordít az egyes termékcsoportokhoz illő, jó minőségű anyagok kiválasztására. Előnyben részesíti a természetes alapanyagú, kényelmes és korszerű textilféleségeket.

A Taboo termékek ma már Európa szerte sok helyütt megvásárolhatók. Számos ruházati bolt mellett a legnagyobb kereskedőházak és áruházláncok tartoznak a állandó partnerei közé.

Nagykereskedelmi megrendeléseket raktári értékesítés, előrendelés, vagy egyedi formában is ki tudunk elégíteni.

A munka- egyenruháktervezését és gyártását is vállalja. Több tekintélyes cég és közintézmény jelentős nemzetközi vállalat és számos kisebb, többnyire a szolgáltató szférában tevékenykedő cég számára tervezett és készített komplett forma- és munkaruházatot.

 

Ma már elengedhetetlen egy cég életében az Interneten való megjelenés, ezért számos honlapunk van, melyet saját marketing csapatunk készít és üzemeltet. Ezek a követezőek:

 

  1. http://www.taboo-hungary.eu/ webáruház

  2. http://www.ferfi-ing.hu/ ing webáruház

  3. https://www.taboo-magazin.hu/ divat magazin férfiaknak

  4. http://www.ferfi-kabat.hu/szovetkabat-ferfi kabát webáruház

  5. http://oltonyoutlet.hu/ outlet webáruház

 

Amennyiben teljes választékról szeretnének egy képet kapni, tekintsék meg a központi webáruházunkat a http://www.taboo-hungary.eu/ -t

TERMÉKEINK

Öltöny, Zakó, Nadrág, Ing, Nyakkendő, Télikabát, Dzseki, Póló, Pulóver, Mellény, Öv

 

ALAPANYAGOK:

 

Főleg olasz, szlovák és cseh alapanyagokkal dolgozunk, de kínálatunkban megtalálható a spanyol és német alapanyag is.

 

Jellemzően használt anyagösszetételek:

100% gyapjú

45% gyapjú-55% poliészter

45% gyapjú –52% poliészter-3%lycra

65% viszkóz – 35% poliészter

 

 

100% pamut

80% pamut-20% poliészter

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük