Mérték Utáni Öltöny

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mérték Utáni Öltöny

 


MÉRETRE KÉSZÜLT ÖLTÖNY | KONFEKCIÓ ÖLTÖNY ALAKÍTÁSA 
| EGYEDI ÖLTÖNY | TECHNOLÓGIA 

 

AJÁNLATKÉRÉS / RENDELÉS

 


MÉRTÉK UTÁNI ÖLTÖNY

Hogyan működik? Mit kell tudnom?


Részletes információt kérek.

[wysija_form id=”15″]

 


 


ESKÜVŐI ÖLTÖNY

 


ÜZLETI ÖLTÖNY

 

eskuvoi-oltony-meretre

uzleti-oltony-meretre

MIÉRT JÓ A MÉRETRE KÉSZÜLT ÖLTÖNY?

  Minden ember testfelépítése különböző, nem vagyunk egyformák. A konfekció öltönyt  úgy készítjük, hogy a legtöbb emberre jó legyen, átlagolunk.  A méretre készült öltöny  tökéletesen illeszkedik, elegáns, kényelmes és utólag könnyen alakítható. Mi sem tudjuk miért, de Magyarországon a legtöbb férfi rossz öltöny méretet hord, általában túl nagyot.

Ez előnytelen megjelenést és közérzetet biztosít a viselőjének, valószínüleg úgy gondolják, hogy ha nincs tökéletes alakjuk akkor nem is állhat jól egy öltöny. Ez nem igaz. Legyen akár modell alkatú, vagy telt, egy jó öltöny segít eltakarni a hiányosságait és kiemelni az erényeit.  Akár egy kész öltönyünket választja, vagy teljesen egyedit készíttet, mindenképpen érezni fogja a különbséget, ha méretre szabattja.  Ez olyan különbség, amit mindenki észre fog venni. Ez presztizs.

 

TÖKÉLETESEN ILLESZKEDŐ ÖLTÖNY

 Első lépésben tisztázzuk, hogy milyen alkalomra kell az öltöny. Munkatársaink segítenek, hogy megtaláljuk Önnek a legelőnyösebb, legdivatosabb öltöny fazont és színvilágot. Öltözködési tanácsadóinknak nagy gyakorlata van az alkalomhoz és testalaktokhoz illő tökéletes fazon és színvilág kiválasztásában. Segítséget nyújtanak a ruhadarabok összeválogatásában. Munkatársaink magasan képzett ruhaipri mérnökök, aki pontosan vesznek méretet és garantálják a tökéletesen Önre szabott öltönyt.

   

KONFEKCIÓ ÖLTÖNY MÉRETRE IGAZÍTÁSA


 A Taboo konfekció öltönyök megfelelelő bőségtartalékkal rendelkeznek, hogy teljes egészében méretre lehessen szabni.  Számos stílus, fazon és szín közül választjuk ki közösen a megfelelő öltönyt. Ruhapróbával meghatározzuk, hogy melyik fazon áll jól. Megnézzük, hogy milyen módosításokat kíván meg az Ön alkata (rövidebb ujj stb…), ezzel egy időben megtörténik a méret vétel is. Ha tetszik a felpróbált öltöny színe, alapanyaga és fazonja, akkor azt a legnagyobb körültekintéssel Önre alakítjuk. 

 

TELJESEN EGYEDI ÖLTÖNY

 

Amennyiben speciális igényi vannak, teljesen egyedi öltöny készítését javasoljuk. Ajánlatot teszünk alapanyag összetételre, színre és mintára. 30 különböző fajta szövetmintából választhat.


HOGYAN KÉSZÜL AZ ÖLTÖNY?

 A Taboo az öltönyök olyan szabásminták alapján készülnek, amelyekkel évek óta kísérletezünk. Olyan gyárakban gyártjuk, ahol automata, öltésszámlálós gépeket használnak, nagyüzemi vasaló présekkel formázzák. A gyártás modern technológiával felszerelt automata gépsorral rendelkező varrodában történik, válogatott olasz, portugál és spanyol alapanyagokból.

 

HOGYAN TUDOM IGÉNYBEVENNI A SZOLGÁLTATÁST?

Vásároljon webáruházunkban öltönyt, és jelezze a rendelésnél, hogy méretre szeretné szabatni. Vagy Jöjjön el budapesti üzletünkbe, ahol kellemes légkör, és klasszikus ruha szalon hangulat várja. Itt történik a méretvétel, és számos kész öltönyöünket is megtekinheti. Amennyiben nem tud eljönni, arra is van megoldásunk, ezt jelezze elérhetőségeink valamelyikén.


Üzletünk nyitvatartása és megözelítése 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS/ MEGRENDELÉS

 

 

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK!

[wysija_form id=”15″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük