Karcsúsító trükkök

Kabát, multitól vagy minőségi?
2016-03-25
Elegáns öltönyök
2016-03-25
Show all

Karcsúsító trükkök

Ismered a karcsúsító nadrág típusokat?

A karcsúbb megjelenés titka, az oda figyelés. Itt most nem a diétáról, mozgásról olvashatsz, hanem a nadrág típusokról.

Homokóra testalkat:

Egyensúly a mell, fenék, csípő méretei között. A vonalú szoknya, vagy egy lefelé egyenletesen bővülő nadrág. Ne legyen se túl bő, se túl feszes a ruhád, azaz lazán kövesse a tested vonalát.

Fiús testalkat:

Sokak áltat irigyelt vagy, hiszen nem rendelkezel súly fölösleggel, de sajnos mégis egyben vagy, hiányzik a derekad. Feladat a mellek, és a csípő korrigálása. Mellek- push- up melltartó, derék- széles öv, vagy magasított derekú nadrág.

A magasított derekú nadrág, a kis pocakot még szépen leplezi, de ha több a súlyfelesleg, akkor a nadrág derék része ne legyen különszabott, azaz passzos.

Háromszög, azaz körte testalkat:

Keskeny váll, hangsúlyos csípő, formás mell, karcsú derék. Kilók a combok és a csípő részen rakódnak le.  Válladat, mellkasodat emeld ki a ruháiddal, a szélesebb csípőd ne hangsúlyozd. Az  A vonalú nadrág fazonok lefaragnak a combokból, csípőből, de  a popsiból csak akkor, ha ezen a részen nincs hangsúlyos zseb. Érdemes keresztbe – csíkos felsőt felvenni, így ellensúlyozva az asló testrészek erősségét.

Fordított háromszög testalkat:

Széles vállak, hangsúlyos mellkas, keskeny csípő. Feladat a derék és csípő kiemelése. Vízszintes zsebű, szűk szárú, élénk és világos színű nadrág.

Ovális típusú testalkat:

Kerekded vonásaid, formás idomaid vannak, hangsúlyos csípő, comb, és mellkas (ez utóbbi lehet közepes is, de semmiképp nem kicsi). A magasított derekú, szűk nadrág, redők, fodrok kerülendők. Inkább a felső tested próbáld kicsit nyújtani a dekoltázsra, vállra helyezve a hangsúlyt. Koptatott farmernadrág szintén nem előnyös.

Érdemes oda figyelni néhány dologra: a nagy, vízszintes zsebek, nagy, feltűnő minták, vízszintes szabásvonalak, csíkozások, szűk nadrág, vagy felső, bőrhatású nadrág, magasított derekú nadrág, kiemel, hangsúlyoz, amennyiben takarni szeretnél egy területet, ezeket kerüld.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük