Karcsúsító trükkök

Kabát, multitól vagy minőségi?
2016-03-25
Elegáns öltönyök
2016-03-25
Show all

Karcsúsító trükkök

Ismered a karcsúsító nadrág típusokat?

A karcsúbb megjelenés titka, az oda figyelés. Itt most nem a diétáról, mozgásról olvashatsz, hanem a nadrág típusokról.

Homokóra testalkat:

Egyensúly a mell, fenék, csípő méretei között. A vonalú szoknya, vagy egy lefelé egyenletesen bővülő nadrág. Ne legyen se túl bő, se túl feszes a ruhád, azaz lazán kövesse a tested vonalát.

Fiús testalkat:

Sokak áltat irigyelt vagy, hiszen nem rendelkezel súly fölösleggel, de sajnos mégis egyben vagy, hiányzik a derekad. Feladat a mellek, és a csípő korrigálása. Mellek- push- up melltartó, derék- széles öv, vagy magasított derekú nadrág.

A magasított derekú nadrág, a kis pocakot még szépen leplezi, de ha több a súlyfelesleg, akkor a nadrág derék része ne legyen különszabott, azaz passzos.

Háromszög, azaz körte testalkat:

Keskeny váll, hangsúlyos csípő, formás mell, karcsú derék. Kilók a combok és a csípő részen rakódnak le.  Válladat, mellkasodat emeld ki a ruháiddal, a szélesebb csípőd ne hangsúlyozd. Az  A vonalú nadrág fazonok lefaragnak a combokból, csípőből, de  a popsiból csak akkor, ha ezen a részen nincs hangsúlyos zseb. Érdemes keresztbe – csíkos felsőt felvenni, így ellensúlyozva az asló testrészek erősségét.

Fordított háromszög testalkat:

Széles vállak, hangsúlyos mellkas, keskeny csípő. Feladat a derék és csípő kiemelése. Vízszintes zsebű, szűk szárú, élénk és világos színű nadrág.

Ovális típusú testalkat:

Kerekded vonásaid, formás idomaid vannak, hangsúlyos csípő, comb, és mellkas (ez utóbbi lehet közepes is, de semmiképp nem kicsi). A magasított derekú, szűk nadrág, redők, fodrok kerülendők. Inkább a felső tested próbáld kicsit nyújtani a dekoltázsra, vállra helyezve a hangsúlyt. Koptatott farmernadrág szintén nem előnyös.

Érdemes oda figyelni néhány dologra: a nagy, vízszintes zsebek, nagy, feltűnő minták, vízszintes szabásvonalak, csíkozások, szűk nadrág, vagy felső, bőrhatású nadrág, magasított derekú nadrág, kiemel, hangsúlyoz, amennyiben takarni szeretnél egy területet, ezeket kerüld.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük