Versace – Versence

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Versace – Versence

Gianni Versace

versace

 

Gianni Versace (1946. december 2. – 1997. július 15.) olasz divat- és jelmeztervező volt. Munkájára hatással volt Andy Warhol, az ókori római és görög művészet, valamint a modern absztrakt művészet; a XX. század második felének egyik legszínesebb és legtehetségesebb divattervezőjének tekintik.

Gianni alapította a híres Versace márkát. Az első butikot Milánóban nyitotta 1978-ban, ami hamar nagy népszerűségre tett szert. Ma a Versace egyike a világ vezető divatházainak.

Gianni Versace Reggio di Calabriában, Olaszországban született. Gianni egész kicsi volt még, amikor elkezdett beletanulni a divatszakmába, miközben édesanyjának segített drágaköveket és aranyszálat keresni a hímzésekhez. Később építészetet tanult, majd 25 évesen Milánóba költözött, hogy a divatszakmában kezdjen dolgozni.

Gianni Versace épp egyik szokásos reggeli sétájáról tért vissza Miami Beach-i villájához 1997 nyarán, amikor lelőtték. Gyilkosa, az ámokfutó Andrew Cunanan, röviddel ezután öngyilkos lett.

1997 szeptemberében Versace bátyja, Santo, és Jorge Saud lettek a Versace cég igazgatói. Gianni húga, Donatella Versace lett a stílusigazgató.

alt

Versense – Friss és mámorító

 

„A Versense egy kifinomult, modern parfüm, mely a mediterrán elemeket elegyíti a Versace által megálmodott nőideál lebilincselő érzékiségével. A Versense hitelesen jeleníti meg mindazokat az illatokat, melyeket kedvelek és a szívembe zártam.”  Donatella Versace

A Versense parfümben tökéletesen egybeolvad a frissesség és az érzékiség, és már a nevében is minden érzékszerv számára ígér valamit. Színe a természet szépségét juttatja eszünkbe, miközben felidézi a tágas terek szabadságát, az újjáéledésben rejlő energiát és az érzékek egyensúlyát. Friss és mámorító. Ihletadói a természet elemei voltak; legjobban a magabiztos, életvidám és érzéki hölgyekhez illik.

Az illat

alt Vásárolja meg most kedvezménnyel!

Versace – Versence – EDT – 100ml
Régi ár: 17 900 Ft
Új ár: 13 900 Ft

A bergamot és a zöld mandarin életigenlő mediterrán aromájának elegye természetes és spontán frissességet kölcsönöz az illatnak. A fejjegyeken belül a mennyei medvetalpkaktusz és a gyöngyöző citrusgyümölcsök alkotta koktél az áradó életenergiát érzetét kelti. A szívjegy ragyogását a virágok tisztasága adja. A kecses és harmatos tengerparti nárcisz és a kardamon friss, fűszeres és súlyos jegyeinek összhangja szépen kiemeli a jázmin intenzív illatát. Az önmagát tiszta harmóniákban megújító alapjegy bővelkedik a nemes, fás illatokban, melyek eleganciát és nemességet kölcsönöznek neki. A szantálfa és a cédrus jól kiegészíti az olajfa selymességét és a pézsma enyhe illatát. Az izgalmas, kifinomult és ámulatba ejtő illat a szinte tapintható, átható jegyeknek köszönheti érzékiségét.

 

TABOO – ÉLd meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük