Általános vásárlási feltételek S.O.S.

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Általános vásárlási feltételek S.O.S.

Általános vásárlási feltételek

 

Megrendelése ajánlatkérésnek számít, szerződést csak visszaigazolással köt érvényesen cégünkkel a Taboo Hungary Kft-vel, és ezzel egyben elfogadja a szerződés teljesítésére vonatkozó Általános Vásárlási Feltételeinket az alábbiak szerint.

Megrendelésére a vonatkozó, érvényes magyar jogszabályok az irányadók.

Elérhetőségeink a következőek:http://www.taboo-hungary.eu

Taboo Hungary Kft.

Telefon : +36-1-783-45-15
Fax :       +36-1-783-53-60

1042 Budapest, Árpád utca utca 88.

Taboo Hungary Kft.

A megrendeléseket – hétvége kivételével – naponta lezárjuk, hogy a kívánt termékeket amint lehet, elküldhessük Önnek. A különböző napokon megrendelt cikkeket, ha a csomag már össze van állítva, csak külön csomagokban tudjuk szállítani. Kérjük, hogy a termékek megrendelése esetén szíveskedjen megadni minden esetben a telefonos elérhetőségét, illetve e-mail címét. Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Taboo Hungary Kft. a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák előfordulhatnak. Ennek megfelelően felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a Taboo Hungary Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.

 

FONTOS!

A több darabos csomagoknál a darabár csak tájékoztató jellegű. A termék csak a leírásban megadott csomagban rendelhető. Az Akció menüpont alatt található ajánlataink mindig csak a készlet erejéig érvényesek!

Házhozszállítás:

Amennyiben Ön terméket rendel a http://www.taboo-hungary.eu WEB Áruházból, úgy azt a terméket a megadott címre, irodájába, házhoz, lakásába szállítjuk.

Házhozszállítás előtt a kiszállítást végző cég képviselője egyeztethet Önnel a megadott elérhetőségén a szállításra vonatkozóan. Ezért nagyon fontos, hogy a megrendelés leadásakor szíveskedjen megadni valós telefonszámát, illetve e-mail elérhetőségét.

Csomagátvétel:

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében, kérem, ellenőrizze a csomag sértetlenségét, Előforduló áruhiány esetén küldje el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló pénzbizonylatot. A csomagokat a Magyar Posta Rt., illetve egy alternatív csomagszállító cég szállítja Önnek! Amennyiben az árut nem kívánja megtartani, úgy az áru visszaszolgáltatásával járó szállítási költségeket Ön viseli,  a Taboo Hungary Kft.   Önnek az áru visszaérkezését követő 8 napon belül az áru árát visszatéríti.

Vevőkapcsolat

Taboo Hungary Kft.

Telefon : +36-1-783-45-15
Fax :       +36-1-783-53-60

1042 Budapest, Árpád utca utca 88.

Fizetés

Fizetés 3 módon történik: utánvéttel, hitelkártyával , átutalásal

Szállítási költség

Nincsen

Visszaküldés

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt mégsem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vagy személyesen hozza vissza címünkre: Taboo Hungary Kft.  1042 Budapest, Árpád út 88..

Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, az árut egyszerű csomagként, „kísérőlevél belföldi postacsomaghoz” zöld színű nyomtatvánnyal, saját költségén adja fel. Utánvétes és portós csomagot nem veszünk vissza. A csomagban feltétlenül küldje el a számláról leválasztható visszáru levelet, melyet a hátoldalán található útmutató szerint töltsön ki – kérheti az áru cseréjét vagy ellenértékét.

Az áru ellenértékét postai úton küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Személyes ügyintézésre Taboo Hungary Kft. 1042 Budapest, Árpád utca utca 88.címen van lehetőség. Az áru cseréjét, lehetőség szerint helyben, értékének visszafizetését ez esetben is postai úton intézzük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, nem használt termékekre érvényes!

Garancia

Cégünk minden sértetlen, számlával igazoltan nálunk vásárolt, nem használt termékére teljes körű csere- vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít az átvételtől számított 14 napon belül! Szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető a vásárlást követő 1 éven belül, ha a meghibásodás hibás teljesítésből ered. Az első 6 hónapban a Taboo Hungary Kft. feladata a kifogás intézése, 6 hónapon túl a vásárló a kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. Ezen igényével keresse fel vevőszolgálatunkat ( Vevőszolgálat: Taboo Hungary Kft.  1042 Budapest, Árpád út 88. Az akciós termékeket a Taboo Hungary Kft. kizárólag interneten keresztül értékesíti. Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999.

Adatvédelem

Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük. Adatvédelmi nyilatkozat – Adatai nálunk biztos kezekben vannak az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.), valamint a Direktmarketing Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Taboo Slovakia s.r.o. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 15 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük, jelezze számunkra! Megrendelésével hozzájárul, hogy az általunk kezelt személyes adatait cégünkkel azonos tevékenységet végző társaságnak, a Taboo Hungary Kft. ,(adatkezelésért felelős neve: Botka Zoltán) részére, illetve a Magyar Áruküldők Egyesületének átadjuk, szigorúan csak az általunk folytatott adatkezeléssel megegyező felhasználásra, azaz csomagküldő kereskedelmi tevékenység céljára. Az ilyen módon történő adatkezeléshez való írásbeli hozzájárulását hírlevél vagy katalógus igénylésével, illetve megrendeléseivel automatikusan megadja. Amennyiben a fenti adattovábbításhoz Ön nem járul hozzá kérjük, hogy ezt jelezze elérhetőségeink bármelyikén. A Taboo Slovakia által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet: Vevőszolgálat: 2120 Dunakeszi, Bagoly u. 13. telefon: (+36-27) 544-844, fax: (+36-27) 544-840), valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

 

Általános információk

Termékeinket kezelési útmutatóval láttuk el. Kérjük, tisztítás előtt feltétlenül tanulmányozza a kezelési útmutatót, és csak az abban leírtaknak megfelelően tisztítsa a megvásárolt terméket!

© 2009. Taboo Hungary Kft.

 Minden jog fenntartva.

Taboo Hungary Kft.

1042 Budapest, Árpád utca utca 88.

Telefon : +36-1-783-45-15

Fax :       +36-1-783-53-60

E-mail: [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük