Ugye, Ön Nem Követi el Ezeket a Zokni Bakikat?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Ugye, Ön Nem Követi el Ezeket a Zokni Bakikat?

 

 

Lehet, hogy nem is sejti, hogy a zokni nem egy rejtett kiegészítője az öltözékének, hiszen, minden Nő megnézi, véleményezi, és az Önről alkotott képhez nagyban hozzájárul.

 

altBármerre jár, bármit is csinál, a férfi zokni mindenhol kivillanhat egy pillanatra, ha emeli a lábát, ha leül, ha vezet. Ez a pillanat pont elég, ahhoz, hogy a kritikus női szem, máris képet alkosson Önről, vagy a már meglévő véleményét átalakítsa.

 

A férfiak hajlamosak a zokni darabokat, reggelente, álmosan tévesen összepárosítani, így mókás képet mutathatnak a tömegközlekedésen, vagy a munkahelyen. Ennek elkerülése végett, a zoknicsipesz beszerzése ajánlott.

A férfi zokni színei

A férfiak számára, a legjobb, ha a következő színekből van egy alap készlete- melyet időnként frissít- : fekete, barna, szürke, sötétkék, és esetleg khaki színű.
Amennyiben, fehér zokni is van az Ön fiókjában, legjobb, ha külön tárolja, így véletlenül sem jut eszébe, hogy sporteseményen kívül, máshova is felvegye.
A zokni hossza a nadrág stílusától függ. A szövetnadrág, öltönynadrág alól, hamarabb kilátszik a meztelen lábszár, ehhez hosszabb férfi zokni illik. A farmernadrág, nem követeli meg ugyanezt a zokni hosszúságot.
A zokni anyaga a cipő stílusától függ. Az elegánsabb cipőhöz, a vékonyabb zokni, a sportcipőhöz a vastagabb férfi zokni illik.

A zokni bakik

 

  • – fehér színű férfi zokni, elegáns öltözékhez,
  • – öltöny, vagy egyéb, elegáns nadrágszár alól kivillanó, szőrös lábszár,
  • – mintás, „vicces zokni”, egy érett férfin nagyon kiábrándító tud lenni,
  • – kopott, lukas férfi zokni
  • – félrepárosított zokni
  • – szín kavalkád, a zokni, nadrág, cipő, nyakkendő terén

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük