Tudta, hogy a Nők Szeretik a Férfiakon a Zakó – farmernadrág kombinációt?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Tudta, hogy a Nők Szeretik a Férfiakon a Zakó – farmernadrág kombinációt?

 

 

Zakó – farmernadrág kombináció 

 

 

 

sports-jacket-with-jeans

 

Ön is szereti ezt a kombinációt? Farmernadrág – zakó, vagy el sem tudja képzelni, hogy ezeket a ruha darabokat együtt felvegye?

Én személy szerint nagyon szeretem a páromon a farmer nadrág-zakó párosítást, a zakó az eleganciát, a farmernadrág, a vagány stílust képviseli, a kettő együtt igazán lehengerlő megjelenést biztosít.

 

 

A zakó magában, egy elegáns ruhadarab, mely az alsó ruházattól- a nadrág típusától – függően sportosan elegáns, laza viseletté is varázsolható.
A farmernadrág az örök trendi, mely az egész világon elterjedt, soha meg nem unt viselet.
A casual stílus – ami kellemes, kényelmes, lezser, de igényes öltözködési módot jelent- remekül megvalósítható ennek a két darabnak a segítségével, természetesen a felsőruházat és a kiegészítők hozzáadásával.


A farmernadrág – zakó

 

Igazán vagány öltözék. Viselhető hozzá póló, ing, mindegy, bármelyikkel jól mutat. A kérdés, Ön melyik darabot, stílust kedveli jobban, melyikben érzi jól magát?
A felső, lehetőleg egy színű és visszafogott legyen, hogy a zakó által nyújtott elegancia megmaradjon. Anyaga a felsőruházatnak pamut, vagy lenvászon. A farmernadrág, maximum enyhén koptatott és egyenes szárú legyen. Ehhez az együtteshez, az a bőrcipő a legjobb választás, ami a zakóhoz passzol.
Így egy sportosan –elegáns külsőt kölcsönöz Önnek, a farmernadrág-zakó kombináció. Egy laza, de elegáns összeállításban felszabadultabban érezheti magát, amit a környezete is érzékelni fog, így sikeresebb lehet az élet különböző területein.

 

Néhány konkrét példa a zakó- farmernadrág összeállításokra 

Szürke színű gyapjú zakó, egy szürke gyapjú póló és egy farmernadrág igazán mutatós viselet.

Kék zakó- fehér ing, farmernadrág- klasszikus sportosan elegáns viselet.

Tengerészkék zakóhoz egy fehér póló és egy farmernadrág szintén szerencsés kombináció.

A világoskék galléros póló, szürke tweed zakó és a sötétebb kék farmernadrág- ismét egy ellenállhatatlan férfi öltözék.

A zakó természetesen felvehető más nadrág –felső kombinációval is, vászon nadrág, szövet nadrág, kordbársony nadrág, kánikula nadrág.

Például egy kánikula nadrág egy vékony nyári sport zakóval, vagy, egy fehér vászon nadrág, zakóval , vagy a kordbársony nadrág, inggel, zakóval nagyon mutatós, elegáns viselet. A szövet nadrág – zakó párosítás, pedig senkinek nem ismeretlen.


Tekintse meg férfi zakó, férfi ing, férfi póló, férfi öv kínálatunkat is.


Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük