Tudta, Hogy A Férfi Ing Színe Is Hozzájárulhat, Az Őszi Depresszió Elűzéséhez?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Tudta, Hogy A Férfi Ing Színe Is Hozzájárulhat, Az Őszi Depresszió Elűzéséhez?

 

 

 

A férfi ing színe is hozzájárulhat, az őszi depresszió elűzéséhez

 

 

keking

 

Miért félnek a férfiak a színektől? Remek színes férfi ing darabok találhatók szinte minden üzletben, mégis kevés férfi vállalkozik a viseletükre. 

 

 

 

Hűvös, szürke, borongós napokon, mindenki vágyik a napfényre, üdeségre. Könnyen elűzheti a saját és talán a mások rossz hangulatát is, akár az öltözködésével is. A színes férfi ing darabok a hétköznapokban kiválóan viselhetők, akár üzleti tárgyalásokra is.

 

 

Az idei ősz meghatározó színei a narancs, a bordó, a lila és a zöld minden árnyalata. A szakemberek szerint a narancssárga a legenergetizálóbb szín, mely fokozza az aktivitást, az életörömöt, és a szexuális vágyra is pozitív hatással van.

 

A zakó alatti, színes hosszú ujjú férfi ing vállalható tárgyalásokon is, de ebben az esetben tudatosan figyeljen a színek kiválasztására.

 

 

Mit sugároznak egyes színek?

 

barna kek csikos ferfi ing 1

Kék férfi ing– bölcsesség, türelem, igazság, bizalom, tekintély, békesség és a csendesség.

 

Bordó férfi ingéleterő, elegancia

 

Zöld férfi ing – stabilitás, a tapintat, a nagylelkűség és a képzelőerő színe, ha az érzelmek növelését szeretné elérni, jó választás.

 

Fekete férfi ing–  eleganciára, a formalitásra, a szigorúságra utal.    

 

Rózsaszín férfi ing felhőtlen hangulatot, együttérzést sugároz.





oltony ing nyakkend



Lazább napokon, kifejezetten jól mutat, és másokra is pozitív hatással van, a színes hosszú ujjú férfi ing, férfi zakó és farmernadrág összeállítás. Amennyiben nem követeli meg Öntől a programja, akkor a férfi zakó el is hagyható. Így felvehet akár egy merészebb színű hosszú ujjú férfi ing darabot, farmernadrág összeállítással.

  

Figyelje meg, hogy mennyivel barátságosabbak az emberek, mennyivel több mosolyt kap és ad Ön is, ha az Ön által viselt férfi ing nem fehér, vagy a hagyományos tört fehér, csíkos mintázatú.

 

Az esti programokon pedig kifejezetten előnyös, például egy rózsaszín hosszú ujjú férfi ing. Viszonylag kevés férfi hordja hazánkban a pink színű férfi ing darabot, pedig érdemes kipróbálni milyen hatással van a gyengébbik nem képviselőire.


Tekintse meg férfi zakó és férfi nadrág választékunkat.


Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük