Tudta, Hogy A Férfi Ing Kiválasztásához, Csak Egy Mérőszalagra Van Szüksége?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Tudta, Hogy A Férfi Ing Kiválasztásához, Csak Egy Mérőszalagra Van Szüksége?

 

 

Férfi ing méret választása

 

 

 

0903

 

A férfi ing vásárlásánál, a legfontosabb méretek, a gallér, az ujjhossz, a derék méret, vagy a mellbőség mérete. Ezek pontos meghatározásához, csak egy mérőszalagra van szüksége.

 

 

Gallér méret

A mérőszalagot a nyak közepére helyezze, a mutató ujja a nyak és a mérőszalag között legyen ( a szükséges plusz 0,5 cm-hez kell ez a mozdulat), majd olvassa le a számot.
A férfi ing szembetűnő része a nyakrész, ami akkor megfelelő, ha a mutatóujját még eltudja helyezni a legfelső-gomb begombolása után, az ing nyak és a nyaka közé. Ebben az esetben a nyakkendő is tökéletesen fog mutatni.

Derék méret

Ez sem egy bonyolult művelet. Mindössze annyi a teendője, hogy a mérőszalagot, a köldökmagasságában tekeri körbe és a leolvasott számhoz, hozzáad még 10 cm-t. Ez a 10 cm fogja garantálni, hogy a férfi ing ne feszüljön túlságosan Önre.
Ujjhossz meghatározása:
A karját behajlított könyökkel mérje. Először vállcsúcstól könyékig, majd könyéktől csuklóig. Az így kapott két méretet adja össze.



Mellbőség mérete

 

A férfi ing mérettáblázat adatai tartalmazzák a mellbőség méreteit is, melynek a meghatározása:
A mell legerősebb pontjánál, vezesse körbe vízszintesen a mérőszalagot, az így kapott számhoz, szintén adjon hozzá 10 cm-t.

 

A tökéletes férfi ing, nem lóg a vállán, de nem is feszül túlságosan, lazán követi az Ön vonalait. Az ujja érjen a csuklójáig.

 

Előfordulhat, hogy a férfi ing nyaka megfelelő, de a mellkas részén bő, vagy fordítva. Ebben az esetben, a nyak rész a meghatározó, hiszen ez látható, szembetűnő.

 

Amennyiben az Ön méretei a konfekció mérettől jelentősen eltérnek, akkor vagy férfiszabóhoz fordul, vagy ha a gyártónál vásárol, akkor közvetlenül tőlük érdeklődhet a lehetséges megoldásokról.

 

Érdemes rászánni az időt és pontosan meghatározni a méreteit, hiszen az ing lehet nagyon szexi és nagyon elegáns, de nevetségessé, igénytelenné is teheti a megjelenését.

 

 

Tekintse meg a férfi zakó, a  szövet nadrág, valamint a nyakkendő és férfi öv kínálatunkat is.

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük