Téli Divat 2010-2011

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Téli Divat 2010-2011

winter

Téli Divat 2011-2012

 

A tél az az évszak, amikor jól akarsz és jól kell kinézned. Egyszerre kell ügyelned az egészségedre és figyelned arra, hogy divatos maradj. Hidd el lehetsz elegáns és jól öltözött minden időjárásban csak tudnod kell, hogyan kombinálnod a ruháidat.

 

Íme 5 tipp, hogy segítsünk ebben!

 

 

Tipp 1: Válassz meleg felső ruhát.

sweater

 

Egészséged érdekében válassz megfelelő anyagú és hosszú felsőruházatot. A megfelelő hossz választással elkerülheted, hogy kövérebbnek nézz ki, mint amilyen vagy! például egy hosszú ujjú, testhez tapadó, vékony, de természetes anyagból készült felsőt. Ez lehet egy selyem blúz, pamut, illetve pamut-poliészter kötött pulcsit.  Ne viselj bő ujjú felsőt még ha divatos és trendi, mert a hideg szél befúj és nagy esélyed van, hogy másnap reggel már prüszkölsz. 

Viselj egy pulóvert, vagy egy könnyed pamut gombos felsőt inggel. Ami fontos, hogy derék fele passzentos legyen, mert a bővülő fazon kövérit.  Azok a nők, akik szeretik a kasmír vagy gyapjú alapanyagú felsőket – ők az alapanyag kedvező tujdonságait részesítik előnyben annak vastagságával szemben… Hát… az ő dolguk…

 

Tipp 2: Viselj szexi, de meleg fehérneműt 

Ha a fehérneműdet takarja a felsőruházatod, ez nem azt jelenti, hogy viselj valami borzalmas bugyit, melltartót. Ne hozz áldozatot a nőiesség oltárán! Van szexi, de meleg alsónemű.

Tipp 3: Tartsd a lábad melegen

skirt

 

Ha nadrágot  viselsz egy vékony harisnya ajánlott a nadrág alá. A legjobb nadrág a téli gyapjúszövet nadrág, ami ajánlott, hogy testhezálló legyen.

Ha a szoknyát részesíted előnyben, akkor viselj hozzá melegebb harisnyát. És persze nem egy nagy titok… minél hosszabb a szoknya annál melegebben tart. Felejtsd el a lefele bővülő szoknyákat! Télen az egyenes vonalú szoknya a legajánlottabb.

Nem számít, mit választasz legyen az nadrág vagy szoknya viselnj hozzá egy klassz csizmát, amely védelmet biztosít a lábadnak és a bokádnak a hideggel szemben. A választott csizma azonos színű legyen mint a szoknyád vagy nadrágod.

 

Tipp 4: Viselj szép, de meleg kabátot!

coat2

 

A kabát vagy anorák legyen divatos, jó minőségű és meleg. A hossza is meghatározó az egész megjelenésedben. Válassz egy olyan kabátot, ami illik az egyéniségedhez és jól érzed magad benne és előnyős számodra. Javasoljuk a hosszú kabátokat, ami meghosszabbítja a sziluetted melegebben tart és még véletlenül sem nézel ki tömzsinek.

Hogy alkalmi megjelenésed legyen, válassz rövid kabátot vagy anorákot. De legyél óvatos! Ne válassz túl rövidet, nehogy „labda” hatást kelts. A csípő hosszúságú kabát mindenkinek jól áll és ami nem utolsó kényelmes és meleg is!

Okos döntés, ha térdalatti vagy egy kicsit rövidebb kabátot választasz.  A trapéz alakú, rövid és bő kabát nem stílusos, túl hétköznapi. A kabát színe mindig harmonizáljon a ruházatoddal és a kiegészítőkkel.
5. tipp: Tartsd a fejed melegen!

Fejpánt, kalap, kendő, svájcisapka – olyan sok fajta fejrevaló van manapság, hogy könnyen találsz valami tetszetőset. Csak egy dologra ügyelj, ne fázzon a fejed! A legátlagosabb fejfedőt is feldobhatod egy brossal vagy egyéb dísszel.

U.I.: Legyél elegáns és ne felejtsd el a sminket! Erősen fesd a szád. Legyen egy kis színes a szürke táli hétköznapokon! És nem utolsó sorban legyen a hajad ápolt és gondozott!

Ezek csak tippek, hogy a téli stílusod is stílusos legyen. Jó tanács!  És ne felejtsd el mosolyogni!

Taboo- Éld meg a vágyaidat!
“A mosoly nem fizeti be a lakbért, de megspórolja a pszichoterápia költségeit.”  (ismeretlen)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük