Taboo Férfi Nadrág

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Taboo Férfi Nadrág

 

Férfi Nadrág a TABOOTÓL

 

Taboo Nadrágok, Öltöny Nadrág, Szövet nadrág
 

A nadrág a férfi egyik legfontosabb ruhadarabja, hiszen  a szerelmi életén kívül, gyakorlatilag nincs olyan szituáció, amikor ne hordanánk. Annyira, hogy össze is mosolyognak a hátunk mögött, ha azt mondják rólunk, -és valljuk be, igazán nem örülnénk ha ezt hallanánk- hogy náluk az asszony hordja a nadrágot.

 

A Legfőbb Nadrágfajták

 

A főbb alkalmak, alapanyagok szerint számos nadrágféleség közül, igen bő választékból válogathatunk! Üzleti vagy elegáns ünnepi viseletnek a legmegfelelőbb a klasszikus, szövet pantalló. Az üzleti öltözködésben leginkább elfogadott és egyben legpraktikusabb  alapanyag a gyapjú és gyapjú keverék alapanyagok. Vannak olyan szakmák, ahol kötelező ez a viselet. De esetenként és nem annyira formális alkalmakra újabban olykor a pamut is elmegy. Akik legtöbbször  irodai öltözetben járnak, szövetnadrágot, vászon, bársony és casual nadrágot vesznek föl. Néhány férfi farmert visel a munkában, mások pedig vászonnadrágot.

 

 

 

 

Mire figyelj egy jó nadrág megvásárlásakor?

 

  

Szövetnadrág vagy pantalló

Szövet nadrág

 

 

A TABOOnak viszont éppen ezért az erőssége!

 

Minél finomabb, vékonyabb szálból készült, annál alkalmibb, annál szebb, viszont annál kevésbé strapabíró. Egy igazi pantalló egy valódi műremek, és készítése kb. tízszer annyi időbe telik mint egy farmer nadrágé. Valódi műremek és rengeteg apróbb, nagyobb részlettel ajándékozhatja meg viselőjét.

 

Derekát belülről gyönyörű, speciális  bélés borítja, az ing kicsúszását meggátolandó,esetleg alig észrevehető gumicsíkkal kombinálva.

 

Készülhet bőségránccal vagy nélküle, lehet hajtókás vagy sima aljú is. A már említett vékony térdbélés alapvető kényelmi eszköz. Mi mindig szegőszalaggal díszítjük a zsebeket és a látható belső varratokat. A zsebanyagokat is mindig nagy gonddal választjuk ki, hogy színében és anyagában is megfelelő legyen, kellemes tapintású, szép, de egyben erős, és tartós is.

 

Farmernadrág

Farmer Nadrág 

Először Amerikában készítették munkaruházati céllal, de olyan karriert futott be, hogy a farmer az egyik le gáltalánosabban elfogadott és hordott nadrág, ha kényelemről, tartósságról és laza eleganciáról van szó. Természetesen kék, de  lehet, zöld, fekete, barna, khaki, vagy éppen fehér farmerek vagy bárhol a kettő között – az aktuális divatirányzattól  függően. Vannak egészen sötét színű és teljesen kifakított, akár rojtosra  koptatott. Olyan széles körben kedvelt, hogy a leghíresebb divattervezők is ezt hordták és hordják nap, mint nap.

 

A farmert mindenkinek a saját alakjához kell választani, hisz rengeteg féle szabása létezik. Legfontosabb szabály egy igazi férfi számára, hogy a farmernadrág legyen kényelmes. Igaz a nők is beleszólhatnak a választásba. Onnan tudhatod, hogy melyiket válaszd, hogy ha a párodtól megkérdezed, hogy áll a farmernadrág a fenekeden, mit mond, hogy nézel ki hátulról? Ha csak azt mondja, hogy jól néz ki akkor még egy kicsit érdemes több nadrágot felpróbálni, de ha azt dicséri, miyen jó a feneked, akkor az a farmernadrág az igazi, le ne vedd! 

 

Ha a farmert munkába is akarod hordani, akkor a sötétkék hivatalosabban néz ki mint a világos. Mindenképpen igényes bőrövvel viseld, és figyelj oda, hogy az öv a derekadon legyen. Ha túl hosszú a farmernadrág, mindig hajtasd föl szabóval  a szárát, mert különben elég furcsán néz ki.

 

 

 
 

Ez a fajta  vászonnadrág vékony, szellős, pamut alapanyagból készül, nagyon kényelmes viselet a tengerparton, partikon vagy a vasárnapi újságolvasáshoz. A legtöbben szeretjük ezt a fajta nadrágot, mert lezser, könnyű hozzá pólót választani és nem túlzottan drága. A vászonnadrág nem üzleti viselet!

 

 

Kordbársony nadrágNadrág és Stlis

 

Igazi átmenet a  formális és casual között,  jól passzol  pólóhoz, pulcsihoz, de nyugodtan felveheted inggel, nyakkendővel is akár színházba vagy valamilyen alkalom megünneplésére. A kordbársony lehet vékony, vastag bordázatú, ez meghatározza a magát az anyag vastagságát is. A bordázat mindig a lábakkal párhozamosan fut, ha öltönyben vásárolod, ügyelj a szálirányra: jellemzően lefele kell simuljon a zakó és a nadrág is!

 

Casual nadrág (Slacks)

Mi férfiak imádjuk a slacks nadrágot, mert még a kordbársonynál is kényelmesebbek és ahhoz hasonlóan illenek mind a formális, mind a lezser viselethez, bár a kordtól eltérően ez a stílus a casualhez áll közelebb, így felvehetünk, hozzák garbót pulcsit sőt akár a saját zakóját is, és ekkor akár inget és még nyakkendőt is.

Hordhatjuk munkába, és általában bármely alkalomra, mindenhová ahol egy öltöny már túl sok, és egy farmerben meg már kényelmetlenül, vagy alulöltözöttnek éreznénk magunkat.

 

TABOO- Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük