Szolgáltatások

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Szolgáltatások

 

TABOO SZOLGÁLTATÁSOK
 


|ING MÉRETRE ÖLTÖNY MÉRETRE | MUNKARUHÁZAT GYÁRTÁS | FOTÓ STÚDIÓ | KAPCSOLAT|

 

 


MÉRETRE KÉSZÍTETT ING

 

 

ING GYÁRTÁS MÉRETRE

 

meretre-gyartott-ing-szolgaltatas

 

 

 méretre készült ing tökéletes megjelenést biztosít viselőjének. Minden egyes részletében igazodik az Ön alakjához, így a méretre készült ing megfelelő hosszú és bőségű. A nyak mérete is tökéletes illeszkedik Önre. Az ujja hossza követi az öltöny viselés szabályait. A pontos méret miatt nem lóg vagy feszül az ing, kevésbé gyűrődik és mindig szép tartása van. 

 

RÉSZLETEK

MÉRTÉK UTÁNI ÖLTÖNY
 


ÖLTÖNY MÉRETRE

Öltöny Méretre - Mérték utáni Öltöny készítés

 

 

 Minden férfinak szüksége van egy igazán elegáns öltönyre a különböző ünnepi alkalmakra, de az üzleti életben a hétköznapokon is. Első lépésben tisztázzuk, hogy milyen alkalomra kell az öltöny. Segítünk, hogy megtaláljuk Önnek a legelőnyösebb, legdivatosabb öltöny fazont és színvilágot.

Munkatársaink magasan képzett ruhaipari mérnökök, akik pontosan vesznek méretet és garantálják a tökéletesen Önre szabott öltönyt. 

RÉSZLETEK

 

 

 

 

 

MUNKARUHA, FORMARUHA
 

 

MUNKARUHA

GYÁRTÁS-TERVEZÉS

munkaruhazat-taboo1

 

 

Munkaruházat esetén figyelembe vesszünk speciális igényeket.  Kérés esetén a cég arculatához történő tervezést is vállalunk. Igyekszünk megkönnyíteni partnereink készletgazdálkodását az úgynevezett RFID technológiával.

Az alapanyagot Európából szerzzük be. Igény szerint saját alapanyag illetve munkaruha készletet tartunk partnereink számára, a beszerzési folyamat meggyorsítása érdekében .

RÉSZLETEK

 

 

TABOO FOTÓ STÚDIÓ

Fotó Stúdió Budapest, Fotózás Újpest. Divat Fotózás

 

 

 A professzionálisan berendezett stúdió a IV. kerületben, Újpest Központtól 150m-re található, a Taboo Outlet-ben. Felszerelésük 4 db Quantuum S 750Ws digitális vaku, 3dbvaku Mc Goat 250Ws kiegészítő vaku; Soft Boxok; ernyők, ezüst, arany, és fehér derítőlapok; fehér háttér; stylist kellékek.

Divat fotózás mellett,   Baba Fotózás, Jegyes Fotózás, Gyerek Fotózás,Kismama Fotózás, Portfólió Fotózás, Céges portfólió Fotózás-t is vállalunk.

RÉSZLETEK

 

 

 

 

KAPCSOLAT – TEGYE FEL KÉRDÉSÉT!
 

 

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

magazin mail2    [email protected]

magazin-telefon2    (20) 5-789-789

magazin-telefon    +36-1-783-4515

fax    +36-1-783-5360

Taboo Outlet QR KÓD

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük