Színtrend

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Színtrend

Színtrend 2010 ősz/tél

Az idei őszi/téli színtrend szerencsére sok féle színt tartalmaz és csak kevés benne az, ami valóban az ősz színcsoportba tartozik. Ez azért nagy szerencse, mert kevesen vannak, aki ebbe a csoportba tartoznak, aki viszont nem tartozik bele, de ilyen színeket hord, az sápadnak, idősebbnek, nyúzottnak tűnhet a meleg, de tört színek hatására.

 

A szürke, a lila, a lipstick red hideg színek, így azt nyugodtan hordhatják a tél típusba tartozók, vagyis a jellemzően barna szemmel, barna hajjal és világos bőrrel rendelkezők.

 

A sárga, a barack, a türkiz és a zöld, a tavasz színei, amiben jól mutat minden élénk, világos, meleg színű szemmel, arcpirral és hajjal rendelkező ember, mint pl. mézszőke, vöröses szőke és vöröses barna hajú hölgyek és urak.

 

A barnának létezik hideg és meleg árnyalata egyaránt. A bordós árnyalat tartozik a hidegbe, a

sárgás a melegbe, így, aki kedveli ezt a színt, egész biztos, hogy az üzletekben találni fog magának valót, de hordjon hozzá világos kiegészítőket, mert ez a szín, bármennyire is kedvelt, pár évet öregít.

 

 

2010 Ősz Top Color Trend

 

Egyáltalán nem biztos, hogy a Világ által diktált divatot hétköznapi életünkben 100%-osan követni akarjuk illetve tudjuk, de egy biztos a fővonalakban nem térünk el.

 

Mint mindig az őszi színek előtérbe kerülnek árnyalataival együtt menjen mély és sötét, vagy váltakozva, bátor és okos. De az idei ősz tart számunkra is meglepetéseket mint például a lila, olia zöld, , metálos színek, vlamint visszatér a kellemes és klasszikus beige és az élénk piros. Ahhoz, hogy elegáns és ne túl színes legyél állítsd össze a hozzád legjobban illő színek kombinációját.

 

  1. Beige ( foto: c

    amel ) – Ha nem vagy benne biztos vagy van a gardróbodban 1-2 beige szín őszi ruhadarab, akkor ittaz idő, hogy vásárolj! Csak egy ötlet! Egy beige blazer, egy kabát illetve néhány kiegészítőt és már rendebn is vagy.

  2. Lila ( foto: lila )- Az idei Ősz uralkodó színe a Deep Purple azaz a mély lila…

  3. Metál színek ( foto – metal ) – Legyen ezüst, arany vagy réz egy biztos mindannyian visszatértek a kifutópályákra.

  4. Oliva zöld ( foto – metal ) – és annak változatai a katonai eleganciát és stílust elevenítik fel már egy ideje, de ezen ősszel az oliva zöld variáció együttesen kápráztatnak el benünket.

  5. Halvány hűvös kék ( foto – metal ) – A sötét ló a 2010 színes trendben. Nagy figyelmet vonz hiszen nem csak tükrözi a közelde, nem várt a hideg évszakot, hanem mert jeges-hideg színével egy modernitást és hihetetlenül elegáns kinézet

    et kölcsönöz viselőjének.

  6. Élénk piros – Kosztum, blézer vagy kabát , nem számít mindegyikkel sikert fogsz aratni, hord bátran!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük