Szarvas hibák, amit Ön könnyedén elkerülhet!

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Szarvas hibák, amit Ön könnyedén elkerülhet!

Kis odafigyeléssel megelőzheti, hogy megmosolyogják!

Az öltöny a férfi egyik legerőteljesebb fegyvere, de ha néhány alapszabályt nem tart be, könnyen maga ellen fordulhat! Az öltöny viselése akkor is jelentős előnybe hozza, ha erről partnere nem is tud, kivéve, ha elkövet néhány brutális hibát, amikor az előnyből hátrány lesz, de csak egy kis figyelem szükséges a legdurvábbak elkerüléséhez!

  • A fehér zokni nagyon praktikus: lehet hipózni, jól tisztítható, sportoláshoz ideális. De könyörgöm, öltönyhöz föl ne vegye! Válasszon inkább az öltöny színével megegyező, legalább olyan hosszú zoknit, amelyből semmiképpen sem kandikál ki a szőrös lába!
  • Az öltöny zakó ujjára reklámcímkét rögzítünk pontozó öltéssel, hogy könnyebben észrevegye a TABOO öltönyt a többi öltöny között vásárláskor a boltban. Ön ne legyen hirdető oszlop! Szedje le róla! Ahogy hazaviszi az öltönyét, mielőtt legelőször felvenné, távolítsa el a az ujjáról a címkét kisollóval a címke felöl, nehogy megsérüljön az öltöny anyaga!
  • Vásárláskor figyeljen a méretre! Az öltönynek kényelmesnek kell lennie! Próbálja ki, guggoljon, hajoljon le benne, emelje fel a kezét, mintha kapaszkodna a buszon, vagy autót vezetne, ha ez nem megy kényelmesen, válasszon egy másikat! Közmulatság tárgyává válhat, ha leüléskor, jó hangosan szétdurran az öltöny ülepe, de az sem sokkal kellemesebb, ha csak megemeli a kezét, és a varrat megreped az öltönye ujjánál.
  • Legjobb, ha az öltönyt hosszú ujjú inggel próbálja! Még vásárláskor ellenőrizze az öltöny hosszméreteit is! A zakó egészhosszát úgy ellenőrizheti, hogy egyenesen lelógatott kezének ujjait behajtva éppen a zakó alját kell megfognia. A zakó ujja alól pedig az ingnek kb. két centire ki kell látszania!
  • Az öltöny nadrágja érjen pontosan cipője sarka fölé! Ne legyen sem bokalengő, mert az megmosolyogtató, de ha tapos rajta, az sem kevésbé szívderítő.
  • Ha mintás öltönyt vesz föl, ügyeljen az ing, a nyakkendő esetleg a mellény színei és a minták összhatására. Ne vegyen fel egyszerre két különböző mintánál többet! Jobb esetben csak megmosolyogtató, ha két kocka és három csík minta kerül egymás mellé, ráadásul összevissza színekben!
  • Ügyeljen az anyagok és a színek harmóniájára! A legjobb, ha egy tónusból válogat, esetleg a nyakkendő legyen kontrasztos!
  • Ne hordjon öltönyt rövid ujjú inggel! Nagyon elszomorító, kulturálatlan látvány!
  • A legbiztosabb az indulás előtti próba: Válogassa össze, mit venne föl, nézze meg, melyik lenne a jobb aznapra, gondolja végig, hova megy, kikkel találkozik, milyen benyomást kíván tenni, és ehhez válogassa össze a kellékeket!

Egy igazán jó öltöny annyit javít eredményességén, személyes megítélésén, hogy kevés ehhez hasonló eszköz létezik egyáltalán. Ne feledje, első benyomást csak egyszer tehet, és a legelső pillantáskor többnyire már minden el is dől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük