Robert Pattinson

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Robert Pattinson

Robert Pattinson

 

 

Robert Thomas Pattinson (London, 1986. május 13.) brit színész, modell, zenész, producer. Az egyik legismertebb brit színésszé vált Hollywoodban és a világ legszexisebb színészei között is emlegetik. Leginkább Edward Cullen vámpír megformálásáról ismert az Alkonyat (Twilight) és az Alkonyat–Újhold című filmekben, melyek Stephenie Meyer azonos című regényei alapján készültek. Az Alkonyat-sorozat előtt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmből volt ismert, mint Cedric Diggory.

 

 

 

2008-ban és 2009-ben a People magazin a világ legszexisebb férfijai közé sorolta, 2010-ben pedig bekerült a People A világ legszebb emberei listájába is. 2009-ben a Glamour magazin felmérése szerint a világ legszexisebb férfijának választották az olvasók. A GQ magazin Nagy-Britannia legjobban öltözött férfijának nevezte.

 

Milyen is a stílusa?

 

A sors iróniája, hogy Pattinson a rakoncátlan hajával, olcsó farmerjával és pólójával, kigombolt zakójával, rendetlen stílusával bekerült a legjobban öltözött férfiak soraiba.

 

Már az ápolatlanság is lehet már divatt?

ÁCSI! Mielőtt a zuhany a fogkefe és fésű ellenes sztrájkot elkezded, hogy hasonlíts Pattinsonra azaz a piszkos és ápolatlanság hatását keltsed nem árt beruházni egy halom kockás ingre.

 

 

Viselj zakót vagy sport zakót mindenkor az évszaktól függetlenül – még nyáron is – a lényeg, hogy az anyag és színe fényes, metálos legyen. Öltözz pimaszul, ne érdekeljen, hogy  a színek passzolnak-e egymáshoz. Dobj mindent magadra és csodálkozni fogsz, az összhatás mégsem lesz borzasztó. A színek közül a fekete, szürke és kék mindig jó választás és bármennyire nem tetszik a kifinomult , klasszikus ízlésű embereknek, attól ez egy sokak által közkedvelt stílussá vált.

 

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük