Orlando Bloom

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom (Egyesült Királyság,Anglia, Canterbury, 1977. január 13.) angol színész

Első filmszerepét a Wilde (Oscar Wilde szerelmei) című filmben kapta meg. Ennek köszönhetően figyeltek fel rá, és ekkor kapta meg A Gyűrűk ura (2001-2003) tündéjének, Legolasnak a szerepét is. Ő az Új Hugo Boss „Boss Orange” – férfi parfüm európai arca.

 

 

 

A Boss első illata 1984-ben jelent meg, ehhez a márkanévhez a hagyományos értékek megőrzésén kívül azóta világszerte dinamizmust, sokoldalúságot, érzékenységet és stílust kapcsolnak. A férfi, tetőtől talpig férfi, akinek van stílusa, extravagáns, minden konvencióktól mentes, a saját útját járja és maximálisan nyitott a világ dolgaira. A Boss Orange parfüm női változata egyébként nagy népszerűségnek örvend a termékcsalád kedvelői között, amit Európában 2009-ben mutattak be, Sienna Miller amerikai színésznő közreműködésével.

 

Orlando bloom színészként nagyon színes személyiségeket formált meg. Ez tükröződik az öltözködésén is. Használja a fantáziáját a filmvásznon és a hétköznapokban egyaránt és egyfajta könnyed, bohókás, mókás öltözködés jellemzi. Van valami ebben a pasiban, ami egyarént vonzóvá teszi a fiatalok és idősebb hölgyek körében. Angolsága tükröződik a jól szabott öltönyök szeretetében, de nem hagyományos inggel és nyakkendővel viseli, hanem egy “V” nyakú pólóval és egy színes sállal bolondítja meg.

 

Orlando Bloom előszeretettel visel laza farmert és inget. A színek közül gyakran vélasztja a feketét. Gyakran visel kötött sapkát ami igazán egyedivé teszi a stílusát. Alkalmakra sem meglepő, ha egy fekete farmerben jelenik meg egy tiszta fehér ingben, nyitott gallérral. Egy biztos, az Orlando Bloom stílust nem lehet összefoglalni egy szóban. He is a hybrid of English sensibility, whimsical theatrics, and daredevil adventure. Az ő stílusa keveréke az angol érzékeny, szeszélyes klasszikus vonalakat kedvelő kifinomult úriembernek és egy vakmerő örökifjú kalandornak.

 

TABOO -Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük