Öltözködési stílusok férfiaknak

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Öltözködési stílusok férfiaknak

Öltözködési stílusok férfiaknak

Collage-klub-yacht


Minden férfinek jól áll, mert letisztult stílus, hanyag, elegáns és mégis fiatalos. Gyakran fagombos kardigánnal, aranygombos, kétsoros blézerrel. V-nyakú pulóverek, csíkos ingek stb. Casual vagy kombi öltözékek felfrissítésére igen alkalmas, ápolt sportstílus.

 

 

vagány 21 199x300 Öltözködési stílusok férfiaknakVagány

 

Ide tartoznak azok a “rétegruhák”, melyeket trendi módon keverve vagy tisztán hordhatunk. A kordbluzon-favágóing-farmernadrág vagy a bőrnadrág-bőrkabát stílustól az olaszosan vagány színű és szabású ruházatig. Velúr vagy alcantara blézer, rojtos indiánstílus vagy city-cowboy, dzsigoló piros pulcsival és mokaszinnal?! Vászonnadrág mezítlábas szandállal? A lényeg a stílusban tartás és a jó minőségű ruházat. Persze alkalomhoz illő tálalásban! Külön említést érdemel a crossdressing, kevert stílus. Ékszer a megfelelő dózisban (nyakban fagyöngy vagy platina karlánc), minőségi napszemüveg. Sporttáska, övtáska való hozzá.

 

sportos1 218x300 Öltözködési stílusok férfiaknakSportos

 

Az olaszok által divatba hozott sportos-elegáns stílus. Kortalan. Igazi virágkorát élte a magyar férfidivat a 19. század végén, 20. század elején, ahol uralkodóak voltak a lezser, jól szabott viseletek. Egy igazi férfi legyen sportos és elegáns. Legyen kifinomult, konzervatív, és legyen laza. Egy férfinak legyen stílusa. A farmer és a sportos ruhák elmaradhatatlan részei az életünknek. Tudják ezt a divattervezők is, így szezononként olyan csábítóan új fazonokat, színeket és kiegészítőket álmodnak meg, melyek bizton a legfrissebb trend követésére, azaz időről időre újabb vásárlásra ösztönöznek bennünket.

 

elegáns21 174x300 Öltözködési stílusok férfiaknakÜzleti

 

 

Hasonlóan a hölgyek üzleti ruhatárához, az uraknál is elsősorban a visszafogott elegancia az, ami játszhat. Sötét öltöny, esetleg blézer-nadrág variáció, sötétkék klubzakó világos nadrággal tartozik ide, rövid vagy hosszú gyapjúkabáttal. Szigorúan ing és nyakkendő, esetleg 3 részes öltöny mellénnyel. Strukturált anyagok csak módjával! Bőrtalpú cipő vagy bokacsizma. Nemes mandzsettagomb, bőr aktatáska, márkás óra.

 

Bond Stílus

bond 150x150 Öltözködési stílusok férfiaknakA nagyon gazdag, kissé dologtalan urak stílusa, luxusanyagokból, merész szabásvonallal.James Bond alapvető öltözéke egy sötétkék öltöny, fehér selyem ing, és egy vékony, fekete kötött selyem nyakkendő, sötétkék zokni és jól polírozott fekete mokaszin cipő. Újkori dandyk. Julio Iglesias köldökig kigombolt inge, J. P. Belmondo hófehér öltönye, Steven Seagal fényesre zselézett haja és a névadó Bond duplasoros, méregdrága öltönye nyaksállal a tipikus példa rá. A színek terén nagyon merész: a rózsaszín selyeming éppen úgy előfordul, mint a sárga lakkcipő. Az olasz maffiózok tudnak így “elcsúszni” a stílusban, paródiáját a Dick Tracey nyújtja. A selyemfiúk, nyaraló milliomosok stílusa.

 

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük