Ön Mit Gondol a Férfi Alsónemű Vágyfokozó, Vagy Lohasztó Hatásáról?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Ön Mit Gondol a Férfi Alsónemű Vágyfokozó, Vagy Lohasztó Hatásáról?

Ciki, vagy mókás a mikiegeres boxer alsónadrág?

 

Széles választékban kaphatók, a tervezők által megálmodott, néha elgondolkodtató férfi alsónadrág darabok. Elgondolkodtató, hogy vajon milyen alkalmakra terveztek egyes típusokat.

 

 

A női fehérneműre odafigyelnek a nők és a férfiak is egyaránt. Teljesen mindegy, hogy a párkapcsolat elején tart két ember, vagy évek óta együtt élnek, házasok, a női fehérnemű, akkor is mindig legyen vonzó, csinos, és nagyon-nagyon szexi. De mi a helyzet a férfi alsónadrág darabokkal?

A nők általában szeretik, ha feszül az alsónadrág, ha ránéznek a párjukra, és tiszta, igényes alsóneműt látnak. Vajon szeretik-e a mikiegeres, ördögös alsónemű látványát?

Amennyiben reggel látnám a páromon az állatfigurás boxer alsónadrág darabot, mosolyra fakasztana, valószínű viccelődnék is vele, de biztos, nem állítanám le készülődés közben egy-egy lopott érzéki csókért. Este, pedig kifejezetten elterelne a gondolattól, hogy az Én érett, vonzó párommal, egy rendkívül romantikus, vagy szenvedélyes éjszakát eltöltsek.

Akkor hova is valók ezek az állatfigurás alsónemű darabok?
Sporteseményre? Szabadidős tevékenységre? Munkába járásra? Meglehet.

Milyen az ideális férfi alsónemű női szemmel?
Szexi, tiszta, vonzó, és férfias! Férfias, mert a kisfiús alsónadrág, aranyos, de ugyan melyik nő vágyik rá, hogy a párja, gyermekként éljen mellette?

Szeretnénk, ha a párunk Férfi lenne, Férfi a hétköznapokban, a hétvégéken. Hiszen a nemi szerepek átalakulása ellenére, a párunkban a védelmező, vonzó férfit szeretnénk látni.

Szerencsére, ma már egyre gyakrabban látni a reklámokban is az igényes férfit, aki nemcsak a felsőruházatára figyel, hanem azokra a részletekre is, melyek rejtve maradnak a nagyközönség számára, pl.:az alsónadrág viseletére. Természetesen a reklámok a fogyasztási, a vásárlási kedv felkeltése, növelése érdekében készülnek és éppen ezért jó „nevelő hatásúak”. Talán egyszer csak eltűnnek a mikiegeres, ördögfigurás és egyéb „édes” boxer alsónadrág darabok az üzletekből.

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük