Nyári Öltöny Ajánlat

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Nyári Öltöny Ajánlat

 

Nyári öltöny ajánlat

A melegben is elegánsan?

 

altEbben a cikkünkben két olyan öltönyt szeretnénk bemutatni, amik még nem számítanak kánikula öltönynek, de közelebb állnak  hozzá, mint a többi öltöny kínálatunkban. Ajánlónkból kiderül, miért illeti meg ezt a két darabot a figyelem.

Olyan öltönyt akartunk tervezni, amit tavasszal és nyár elején is lehet hordani.

Sok mindennek kellett megfelelni: ne legyen túl meleg azaz a színe ne szívja magába a meleget és az anyagának pedig vékonyabbnak kell lennie, mint a hagyományos öltönyöké. Az anyag vékonysága nem lehet hatással az öltöny formatartására, tartósságára. Koszolódását a lehető legalacsonyabbra kell csökkenteni és ha mégis tisztításra szorul, ne igényeljen külön eljárást. Ha vékony az anyag és az öltöny kényelmes és könnyed, akkor ne is gyűrődjön egykönnyen. Ehhez a lehető legjobb anyagösszetételt kellett megtalálnunk. Az árát úgy kellett meghatároznunk, hogy az könnyen elérhető legyen.


Saját tapasztalatainkon és ötleteinken kívül megkérdeztük a leghitelesebb forrásaink, az ügyfeleink és a barátaink.

 

Mustár színű öltöny


A mustár színű öltöny szezonálisan olcsó, könnyű alá öltözni (fekete vagy fehér inggel sőt piké pólóval is ízléses) alkalmi, de mindennapi „öszvér” is lehet. Kényelmes, teljes szabadságot ad mozdulatainknak így nem kell félnünk az anyag kopásától és gyűrődésétől. Örömteli felüdülés lehet a fekete öltöny tenger közepén egy ilyen irigyelni való darab. Fekete és barna öv is passzol hozzá de érdemes figyelni, hogy az ing, az öv és a cipő színe ne üssön el egymástól.


Barna csíkos öltony


A barna csíkos öltöny az előzőnél ugyan drágább, de más igényeket elégít ki. A szövet finom csíkjai harmonikusan futnak végig a testen és teszik egyedivé a megjelenést. Egyenes szabása minimalista, de tapintása nyugtató hatást kelt köszönhetően magas gyapjú tartalmának. Szintén variálható különféle ingekkel, piké pólókkal, övekkel. Mondhatni a mustár színű öltöny „nagy testvére”.


Tekintse meg férfi zakó, férfi ing és férfi nadrág kínálatunkat is.

TABOO: Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük