Neked mi Jut Eszedbe a Női Blúz Viseletről, az Elegancia, a Nőiesség, vagy a Szexi Megjelenés?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Neked mi Jut Eszedbe a Női Blúz Viseletről, az Elegancia, a Nőiesség, vagy a Szexi Megjelenés?

 

 

A női blúz viseletről sokaknak, a visszafogott titkárnő stílus jut eszébe. Amennyiben Te is közéjük tartozol, ajánlom, hogy nézz körül női blúz fronton.

 

 

Ma már, színes, izgalmas, jól variálható, munkába és egyéb alkalmakra egyaránt hordható női blúz darabok széles választékával találkozhatsz.

 

A női blúzok viseleténél is a harmóniára kell törekedni. A nőiességed hangsúlyozása akkor is megtörténik ebben a ruhadarabban, amennyiben az zárt, és cseppet sem hivalkodó. A lényeg a személyiségedhez illő darabot válassz, valamint, hogy a ruhák kombinációjában, és a kiegészítőkben is meg legyen az összhang.

 

A kék csipkés női blúz

 

Kacéran szexis, és egyben romantikus darab. Ez a fazon egy kicsit szélesíti a vállat, melyet egy A vonalú alsó-ruházattal ellensúlyozhatsz. A női sál, játékossá, és még légiesebbé teszi, ezt a női blúz viseletet.

 

 

Kék Csipkés Női Blúz

Fehér Blúz Sállal

 

 

A fehér női blúz

 

Fekete alsóval jól variálható, több stílus is kihozható belőle, a cipő, valamint a kiegészítők kombinációjával. Lehet határozott, nőies, vagy akár vagány diáklányos is. Ez a darab egyszerű fazonalakítású és finom anyagú, így megállja a helyét a munkahelyeden is, valamint egy randevún is lehet a tökéletes öltözéked része.

 

 

 

 

A szolid V kivágás, sejtelmessé, szexissé teszi ezt a női blúz darabot. A szexis, nem egyenlő, a kihívóval, sokat mutatóval. Ne felejtsd el a kevesebb, néha több.

 

 

 

 

 

 

  • Néhány jó tanács a női blúz viseléséhez
  • – A rövid derekú lányok ne tűrjék be a nadrágba a női blúz darabjukat.
  • – Amennyiben kicsi a melled, akkor válassz zsebes fazonokat, vagy színes, illetve nagy mintás darabokat, de a fodros, zsabós blúz is előnyös lehet.
  • – Nagy keblek esetén, kerülni kell; a fodrokat, díszítéseket, nagyobb mintákat a mellrésznél, az empire szabású (mell alatt húzott) felsőket. Előnyös a V kivágású női blúz, vagy az átlapolós női blúz.
  • – Fiús alkat esetén, kerülendők az egyenes szabású női blúz darabok.
  • – Körte alkatnál, azaz keskeny váll és derék, kicsi, vagy közepes mell, és széles csípő, a dekoltázs kiemelése az elsődleges, de ehhez nem szükséges mély kivágás. Előnyös, az élénk színű, vagy a vízszintes csíkozású blúz. A sál, vagy a hosszú nyaklánc is ügyesen a felsőtestedre tereli a figyelmet. Az épp csípőig érő női felső, nem túl előnyös számodra.

Te szívesen viselsz női blúz darabokat, vagy inkább meghagyod az „irodistáknak”?

 

A női blúzhoz szükséged lesz más ruhadarabokra is, mint a női nadrág, női poncsó, női kardigán, valamint női kabátra is.

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük