Néhány mesteri ing – öltöny-nyakkendő kombináció

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Néhány mesteri ing – öltöny-nyakkendő kombináció

 

 

Néhány mesteri ing-öltöny-nyakkendő kombináció

 

 

shutterstock FC00067

 

Jól emlékszem, amikor legelőször rendeztünk divatbemutatót öltönyeinkből. A manökenek ruháit, a divatbemutatót rendező divattervező válogatta össze. Magam is megdöbbentem azon, milyen lélegzetelállítóan finom, könnyed és sokszor művészien kifinomult ruháink vannak. Ezt korábban soha nem vettem észre, pedig csak egy kis odafigyelésen, a ruhák harmonikus egymáshoz illesztésén múlik.

 

Szeretnél a megjelenés mesterévé válni?

 

 

Első szabály, nyakkendő és férfi ing

Legelőször a nyakkendőt és az inget veszik észre! Ezeken ne takarékoskodj! Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy férfi koszos, gyűrött, divatjamúlt, ósdi nyakkendővel árulja el külső és belső igénytelenségét. Dobd ki, ajándékozd el vagy csak rejtsd a fiók mélyére, és majd, ha eljön az ideje, az unokádnak add ajándékba a régi nyakkendőidet! Másodszor: Ha van érzéked, próbálkozz! Ha nincs, másolj! A megfelelő összhang kialakítása több százezer forintnyi kiadást felülmúlóan emelheti, de sajnos, rosszul alkalmazva legalább ennyivel rombolhatja is az összbenyomást! Harmadszor: A férfiak öltözködésében az eredetiség nagyon fontos, de még ennél is fontosabb, hogy minden a helyén legyen és finom harmóniát sugározzon. Ebben szeretnénk Neked segíteni, és néhány könnyen kivitelezhető ötletet adni. Összeraktunk neked olyan mintákat, amik segíteni fognak, hogy új és kreatív ötleteket találj, hogyan illeszd össze az öltönyödet, inged, és a nyakkendőd. Ha módot keresel arra, hogy igazán elegánsan öltözködj, – az egyformának tűnő szürke öltöny és fehér ingkombináció mellett – , lehet, hogy az alábbi képek ösztönzést, ötletet adnak, hogyan legyél a legjobban öltözött ember az irodádban. Klasszikus, egyszerű és professzionális

 

A legkonzervatívabb és legbiztonságosabb öltöny, ing és nyakkendő együttes az egyszínű, minta nélküli.



szurke oltony nyakkendoSzürke öltöny és fehér férfi ing 


A szürke öltöny és fehér ing kombináció professzionális és időtálló. Ez olyan hozzáértő, szakértő első benyomását fogja kelteni, ami tökéletesen illik munkainterjúkra, és a konzervatív ülésekre, megbeszélésekre és találkozókra is egyaránt. Annak a nyakkendőnek, amit az ilyen fajta megjelenésedhez választasz, életet, színt, hangulatot kell hozzáadnia és be kellene állítania a kontrasztot de ugyanakkor nem szabad túlságosan harsánynak, rikítónak, vagy „ellenállhatatlannak” lennie. A legjobb nyakkendő színek a bordó és a kék sötétebb árnyalatai. Diszkrét és egyszerű csíkosat, vagy kellemes foulard mintákat javaslunk. Ez – bár egy kicsit unalmasnak tűnhet, ugyanakkor ez az irányzat a hibátlanul, magas színvonalon elvégzett munkát megillető hozzáértő, professzionális megjelenése. Mutatós szín túl sok villanás nélkül.

 

Mi alapján válaszd meg a színeket- az öltöny, férfi ing, nyakkendő színeit? 


Nem minden szín felel meg egyéniségednek és arcod, hajad és szemed színvilágának. Vannak színek, amelyek sápasztanak, mintha kialvatlan, fáradt vagy beteg lennél, és vannak olyanok, amelyben életerősebbnek, vidámabbnak és meggyőzőbbnek látszol. Van akit a nagy kontrasztok a fekete zakó és a fehér ing segít, mások viszont jobban mutatnak a pasztellesebb árnyalatú ruhákban, mint a bézs színű vagy tört fehér ing barna öltönnyel. Ügyelj arra, hogy mindig olyan színeket hordj, amelyek megfelelnek a személyes színvilágodnak: erősítik egyéniségedet és bátorítanak. Ez elűzi az egyhangúságot az irodából és friss-új karaktert ad ruhatáradhoz. A legnépszerűbb tavaszi-nyári nyakkendőszínek a világos-kékek,a narancssárga, a sárga, a rózsaszín és világos pasztell-zöldek. Az őszi és téli nyakkendők, amiket javaslunk, vagy a nyakkendőkön levő színárnyalatok, az például az égett narancs, a vadász-zöld, a burgundi, és az éj-kék. A képen látható összeállítás tökéletes példa arra, hogy hogyan adhatsz egy kevés színt a megjelenésedhez, úgy, hogy közben megtartod az öltözet klasszikus és szakértő mivoltát. A világos kék ing tökéletesen kiegészíti a borostyán-sárga színű nyakkendőt, és az átlós csíkos minta a nyakkendőn klasszikus üzleti eleganciát sugall. Rózsaszín ing-öltöny az üzleti életben?

 

roszaszining-nyakkendo-oltony2rozsaszin nyakkendo fehering 2Röviden a rózsaszín férfi ing, nyakkendőről

Rózsaszín egy olyan szín, ami nagy divatnak és népszerűségnek örvendett az elmúlt években. Még üzleti öltözeteket is díszítenek rózsaszín nyakkendőkkel és rózsaszín ingekkel. Mielőtt rózsaszín nyakkendőt vagy inget szeretnél viselni az irodában, gondolj arra, milyen képet akarsz festeni magadról. Túlságosan rózsaszín és a fényes rózsaszínek is – ilyen a korall, fukszia, és bíborvörös – rikító és arrogáns hatást kelt. A sötétkék öltöny egy üzleti megjelenés, ami a divat csatár rózsaszín inggel és csíkos nyakkendővel harmóniát tökéletesítenek, így a konzervatív hatás eltörpül mellette. Csíkos ingek öltönnyel és nyakkendővel A csíkos ingek üzleti viseletben – hétköznapra – tökéletesek. Kevésbé formálisak az egyszínű fehéreknél és kékeknél, kiváló üde és jókedvű választás annak, aki naponta hord öltönyt . Legnépszerűbb csíkok kékben a fehér, szürkében a fehér, bézsben a fehér, és rózsaszínben a fehér. Amikor a csíkos inget öltönnyel és nyakkendővel hordod, figyelemmel kell lenni a többi ruhadarabjaidra is. Általános szabályként: a minták különbözzenek méretben. A keskeny csíkos ingek – például – a nyakkendőn lévő jóval szélesebb csíkokkal mutatnak igazán jól.

 

Kockás zakó?

 

Tábornokként uralkodj: A közönségesebb szövet és egy jól látható minta az öltönyön kevesebb formalitást mutat. Nem mindenki engedheti meg magának.
Ilyen öltönyök és zakók általában az érettebb, és elismert úriemberhez illenek
A kép fent megmutat egy kissé leegyszerűsítettebb változatot. A világoskék ing tökéletesen kiegészíti a zakó kék színét, lágyítja a bordó nyakkendővel szembeni ellentétet, és a bordó zakó a rozsda-barna mintájával harmonizál.

 

 

Tekintse meg férfi zakó, férfi ing, féri mellény, nyakkendő, továbbá rószaszín férfi ing, kínálatunkat.

 

 

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük