Nagymami, Add Kölcsön a Női Kardigán Felsődet!

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Nagymami, Add Kölcsön a Női Kardigán Felsődet!

 

 

Ha azt hallom női kardigán, eszembe jut a nagyi, aki a hűvösebb őszi napokon, felvette a kötött elől gombolós meleg kardigán darabját.

Továbbá felvillan a kép, mikor gyermekként, anya rám adta a csinos kis kardigán darabot, mely szerintem cseppet sem volt csinos, így ahogy lehetett megszabadultam tőle.

 

Hogy áll a helyzet most? A nagyi által viselt női kardigán és a gyermekkorom utált ruhadarabja, miért lett annyira vonzó számomra?
Mert csinos, egyszerű, de mégis mutatós, meleg, de ha túl meleg lenne, könnyen levehető, jól variálható? Igen, körülbelül ezek az érvek, melyek a régen legszívesebben csak távolról szemlélt, női kardigán a kedvenc ruhadarabjaim közé költözött.

 

Milyen ruhadarabokkal hordható a női kardigán? 


A női kardigán jól kombinálható farmernadrág, szűk szárú nadrág, szoknya viselettel is. Hordható bakanccsal, hosszú szárú csizmával, magassarkúval. Kell ennél univerzálisabb darab?Drapp kardigán Gombos

 

 

A hosszú testhezálló női kardigán


Alapöltözéknek számíthat, a hidegebb napokon. Amennyiben rendelkezel az alapszínekkel a női kardigán darabokból, akkor igazán változatos, nőies szetteket állíthatsz össze.

 

A legcsinosabb, szexisebb női kardigán darabok, egyértelműen a vékonyabb anyagból készült, hosszú fazonok. Ezeket hordhatod magassarkú cipővel, vagy csizmával. Így az alakodat nyújtják, karcsúsítanak. 

A ferde hatású női kardigán – elől hosszabb- kifejezetten játékos, szexi és egyben nőies darab.

A nagyobb mintás, fodros, kockás női kardigán akkor ajánlott, ha kisebb a mellbőséged, ezekhez egyszínű ruhákat viselj.
A teltebb idomokra, az egyszínű, V nyakú női kardigán az előnyösebb.

Kardigán Barna Kockás


Amennyiben karcsú a derekad, ezt nyugodtan hangsúlyozd ki, egy övvel, de ha kicsit teltebb vagy, akkor a hosszú, egyenes fazon ajánlott a női kardigán darabokból, ez egy kicsit megnyújtja az alakod. A teltebb hölgyeknek egy kis optikai csalás megengedett, azaz a kardigán legyen rövidebb, mint az alatta viselt pulóver, vagy női blúz. Ezzel a felső tested kicsit nyújtva lesz, és jól leplezheted a kínosabb részeket.

A női kardigán a kismamák alapöltözete is lehet. Ez a meleg női felső, a pocakot nem zavarja, kényelmes, könnyen alá lehet öltözni.
Ma már nem tűnik olyan rémesnek, a gyermekkorom nem túl kedvelt kardigán darabja, és a nagyi női kardigán viselete is sokszor eszembe jut.
Te mit gondolsz a női kardigán viseletről, szexis, nőies, vagy maradjon inkább a nagyik kedvenc felsője?


Tekintsd meg a női blúz, női poncsó, női póló, vagy a női nadrág kínálatunkat is.

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük