Mitől Lesz a Férfi Öltöny- Nadrág is Tökéletes?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mitől Lesz a Férfi Öltöny- Nadrág is Tökéletes?

 

 

Mitől tökéletes a férfi öltöny-nadrág?

 

 

 

oltonynadrag

 


A férfi ruhatárból nem hiányozhat a férfi öltöny, amely nem azonos egy férfi zakó és egy pantalló párosításával. Fő jellemzője, hogy azonos anyagból készül a férfi zakó és nadrág.

 

 


A férfi öltöny, az azonos anyagból készült férfi zakó, nadrág és esetleg a mellény részből áll. A férfi öltöny – nadrág ugyanolyan fontos része az öltönynek, mint a férfi zakó, vagy a mellény. Ahhoz, hogy igazán elegáns, és egyben kényelmes viselet legyen, az öltönye, nem csak a férfi zakó, vagy a mellény részleteire kell oda figyelnie, hanem a nadrágnál is vannak bizonyos kritériumok, amiket jó, ha alaposan megvizsgál, mielőtt a vásárlás mellett dönt. 



Melyek ezek?

 

 

  •  a férfi öltöny- nadrág anyaga ( a férfi  zakó anyagával  azonos legyen)
  •  a nadrág hossza
  •  a nadrág derékrésze
  •  a nadrág zsebe
  •  a férfi öltöny – nadrág szára és a  hajtókája
     







026


A férfi öltöny – nadrág hossza

 

A legfontosabb, hogy ne akadályozza mozgás közben, ne lépjen rá, ne legyen nevetségesen hosszú, vagy épp rövid. Az ideális, ha a férfi öltöny- nadrág szára, a cipő sarkát érinti hátul, elől a cipő felsőrész közepéig érjen és ne legyen rajta 3-4 gyűrődés, maximum egy lehet. Megfelelő a férfi öltöny- nadrág hossza, ha járás közben elrejti a zoknit. A túlzottan hosszú férfi öltöny- nadrág hossza alacsonyít. Arra is figyelni kell, hogy túl rövid se legyen, hogy ha leül, ne szaladjon fel a nadrág túlzottan, ne villanjon ki a zokni fölötti meztelen lábszára.

 

 

 

A férfi öltöny – nadrág derékrésze

 

A nadrág derékrésze – a korca – pontosan a derekánál legyen, ne lejjebb és ne feljebb. A fenék része feszesen jó, a combnál viszont ne feszüljön.

 

 

 

 

 

 

 

  

1244

A férfi öltöny – nadrág zsebe

 

Többnyire hátul egy zseb van, két oldalán pedig svéd zsebek (svéd zseb- minden olyan zseb, amelybe oldalról kell benyúlni).

 

A férfi öltöny – nadrág szára

 

Csúnya, ha csavarodik, vagy gyűrődések vannak rajta, ha van éle, akkor a láb középvonalán fusson.

 

Hajtóka

 

Ma már nem igazán divat a hajtóka, de ettől függetlenül még elegáns is lehet, az öltöny stílusától, szabásától függően. A hivatalos esti öltözékhez, valamint a szmoking, frakk, zsakett viseletnél nem ajánlott.

 

Az itt felsorolt kritériumok, nem csak az igényes megjelenést, de az Ön kényelmét is biztosítják, hiszen ha a nadrág bő – és nem feszül a hátsó rész, vagy nem illeszkedik a derekára, akkor leeshet, ha szűk a comb részénél, akkor a mozgásában gátolja. A túl hosszú, vagy túl rövid férfi öltöny – nadrág kellemetlen perceket okozhat Önnek, járás közben, vagy épp tárgyalás közben, mikor a partnere szeme a meztelen lábszárára szegeződik. A magabiztos fellépés, bármely élethelyzetben,- a magánéletben és az üzleti életben is – félsiker. A magabiztos fellépésének egyik kulcsa pedig a tökéletes és egyben kényelmes megjelenés.

 

 

Tekintse meg; szövet zakó, férfi ing, mellény, nyakkendő összeállításunkat is.

Makádi Liza


Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük