Mit Tegyen, Hogy ne Öltöny Vásárlás Után Szoruljon Ökölbe a Keze?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mit Tegyen, Hogy ne Öltöny Vásárlás Után Szoruljon Ökölbe a Keze?

 

 

 

 

Öltöny Vásárlási Praktikák

 

 

 

taboonak 11

A férfi zakó, férfi ing, és öltönynadrág próbálgatása közben, apró mozdulatokkal tesztelheti, hogy ezek a darabok, valóban Önre illenek-e.
 

Hogyan segíthet  az ökölbe szorított kéz?

 

A férfi zakó mérete

Az ökölbe szorított kezével tökéletesen tesztelheti, hogy a férfi zakó valóban az Ön mérete, vagy mozgás közben gyűrődni fog, esetlen lesz benne, eláll a mellkasán, vagy a hátán. Nem kell mást tennie, csak vegye fel a férfi zakó kiválasztott darabját, gombolja be, és a nyitott tenyerét csúsztassa be, a férfi zakó felső gombja felett, a férfi ing, és a zakó közé. Amennyiben ezt ökölbe szorított kézzel is meg tudja tenni, akkor gyorsan kérjen egy másik méretet, mert ezt a zakót nem Önnek szánták.


A férfi zakó vállrésze


A vállrésze se lógjon, ne legyen lejjebb, vagy feljebb, pontosan a váll vonalán érjen véget a válltömés. A tükör tökéletesen megmutatja, hogy passzol-e Önre a férfi zakó, vagy szűkre szabott, avagy túlságosan lóg.

 
A férfi zakó hossza

A férfi zakó hosszának teszteléséhez, ismét az ökölbe szorított kezére lesz szüksége. Karjai a teste mellett leengedve, a megadott módon tartott ökle legalsó pontjáig érjen. 


taboonak 5

A férfi zakó ujja

A férfi zakó ujja ne érjen tovább, mint a csukló orsócsontja (természetesen leengedett karral tesztelje). A zakó ujja alól, a férfi ing max. 1-1,5 cm látszódjon.

 
A férfi zakó gombjai

A férfi zakó gombjai és a köldökének a viszonya: a két gombos férfi zakó felső gombja, a háromgombos férfi zakó középső gombja ne essen a köldök alá.
 

A férfi zakó utolsó tesztelése, a megvásárlása előtt


Amennyiben ezeken a teszteken átment a férfi zakó, akkor már csak egy van hátra, mozogjon benne, emelje fel kissé a kezét, hogy érezze, nem túl szűk hónaljban.
 


A férfi öltöny- nadrág


A férfi öltöny- nadrág hossza, akkor az ideális, ha a szára, a cipő sarkát érinti hátul, elől a cipő felsőrész közepéig érjen és ne legyen rajta 3-4 gyűrődés, maximum egy lehet. Járás közben rejtse el zoknit, és ha leül, se villanjon ki a zokni feletti, meztelen lábszára. Felpróbálhatja mezítláb is, ilyenkor ha a nadrág a sarkuknál épp a földig ér, akkor a cipővel is megfelelő lesz a hosszúsága.

 

 

Tekintse meg; férfi öltöny, férfi zakó, férfi ing, férfi mellény, nyakkendő, férfi zokni választékunkat.
 


Makádi Liza
 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük