Mit Kell Tudni a Kordbársony Nadrág Viseletről?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mit Kell Tudni a Kordbársony Nadrág Viseletről?

 

 

 

 

Mit kell tudni a kordbársony nadrág viseletről?

 

 

 

barna-kordbarsony-nadrag


Mikor és hova illik felvenni a kordbársony nadrág öltözéket és hol nem engedi a protokoll? 

 

 

A kordbársony ruhák, szinte mindenkinek a szekrényében megtalálhatók, szoknya, zakó, vagy egyéb formában. Közkedvelt téli viselet, de vajon rendelkezünk elegendő információval a kordbársony nadrágról?

 

 

 

Ma is divatosak a kordbársony nadrágok?

 

A kordbársony anyagból készült ruhák közkedveltek, szinte mindenkinek lóg egy-egy darab a szekrényében, szoknya, zakó, nadrág, vagy kabát formájában. A népszerűségében talán közrejátszhat, hogy az egyik legvastagabb, így a legmelegebb anyag is, ami télen mindenképp előnyös tulajdonság.

 

 

A kordbársony nadrág stílusa, formális, vagy casual ? 



A kordbársony nadrág, a megfelelő inggel, zakóval, a laza – sportosan elegáns viseletek körébe tartozik. Ezeken kívül, a pulóver, póló, pólóing, is jól megfér vele.

Igazi átmenet a formális és casual között, jól passzol pólóhoz, pulcsihoz, de nyugodtan felveheti inggel, nyakkendővel valamilyen alkalom megünneplésére, vagy bizonyos eseményekre. A kordbársony lehet vékony, vastag bordázatú, ez meghatározza a magát az anyag vastagságát is. A bordázat mindig a lábakkal párhozamosan fut, ha öltönyben vásárolja, ügyeljen a szálirányra: jellemzően lefele kell, hogy simuljon a zakó és a nadrág is!

 

 

 

 

drapp kordbarsony nadrag 1


Mindenképp tudnia kell, hogy ez az összeállítás, csak kevésbé formális alkalmakra, valamint a lazább munkahelyekre megengedett. Banki dolgozóknál, vagy egy fogadáson már nem elfogadott ez a kombináció.



Milyen alkalmakra viselhető a kordbársony öltöny, zakó?

 

Ma már divatos a kordbársony öltöny, azaz a kordbársony nadrág és az azonos anyagból készült, azonos színű kordbársony zakó hozzá. Ezek is tökéletesek egy-egy összejövetelre, társasági eseményre, de ugyanaz vonatkozik rájuk, mint a kordbársony nadrág és zakó összeállításra, azaz nem illik ebben megjelenni fogadásokon, komolyabb eseményeken, pl: Opera Bálon.


A kordbársony nadrág, a fenti néhány alkalmon kívül, szinte mindenhol viselhető, különböző stílusú ruhákkal jól kombinálható és rendkívül meleg ruhadarab így természetes, hogy annyira közkedvelt viselet. Élvezze Ön is ezt a sokoldalú, kényelmes ruhadarabot.

 

 

Tekintse meg kordbársony zakó, férfi ing, férfi póló, férfi pulóver, férfi öv kínálatunkat is.

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük