Mit Gondol, az Elegáns Férfi Öltönyök, Férfi Zakók, Stílust is Kölcsönöznek Önnek?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mit Gondol, az Elegáns Férfi Öltönyök, Férfi Zakók, Stílust is Kölcsönöznek Önnek?

 

 

Mitől lesz stílusos a Férfi? 

 

bond-stilus-taboo


 


 

Stílus és elegancia. Tapasztalatom szerint gyakran keveredik e két fogalom az emberek fejében. Sokan gondolják, hogy elegendő, ha megfelelő számú , férfi öltönyök, férfi zakók sorakoznak a szekrényben, ami biztosítja a személyes varázsukat, a stílusukat.



Hazánkban a férfiak kicsit elveszettek, ha eleganciáról beszélünk. Amennyiben nem tartozik a mindennapjaikhoz a férfi öltöny viselet; azaz nem üzlet emberek, akik az évek során megtanulják, kitapasztalják, hogy mely férfi öltönyök, férfi zakók a stílusuknak, személyiségüknek leginkább megfelelő, akkor egy-egy alkalmi megjelenés bizony gondot okoz nekik.

 

Milyen alkalmakra gondolok?

 

Esküvő, ebben a cikkben természetesen nem a vőlegény esküvői öltöny viseletére gondolok, hanem a Tanú, vagy a násznép öltözékére. Említhetjük még a keresztelőt, ballagást- ahol szintén nem a ballagási öltöny viseletre gondolok, vagy a szalagavatókat- ahol ismét nem az „avatott” szalagavató öltöny viseletéről, hanem a vendégek által viselt férfi öltönyök, vagy férfi zakók kavalkádjáról van szó. Az egyszerűbb, hétköznapibb példák, mint a színház, vagy a céges rendezvény is sokszor gondot okoz.

elegans-stilus-taboo

 

 

 

Nem elegendő a kitűnő öltöny, fontos, a személyiségének megfelelő darab kiválasztása




A legtöbben ilyenkor kétségbeesnek és fűhöz- fához rohangálnak,hogy most, hogy is kéne megjelenni, milyen férfi öltönyök, vagy mely férfi zakók illenek az alkalomhoz.Akik ilyenkor valóban kétségbeesnek, azok valószínű ódzkodnak, a férfi öltöny viseletétől, de még a férfi zakók viseletétől is. Szemükben ezek az öltözékek a „szükséges rossz”kategóriába tartóznak. Valószínű, hogyha tisztában lennének vele, hogy a férfi zakók és a férfi öltönyök sem egy stílusban készülnek, azaz a sportos elegancia, a laza – sármos stílus is könnyen elővarázsolható velük, akkor nem tekintenének eme ruhadarabokra „ősellenségként”.


 


Ön is megtalálhatja a személyiségéhez passzoló Öltöny, Zakó darabot!




A férfi öltönyök, a férfi zakók, de még a speciális alkalmi öltözékek is, mint az esküvői öltöny, a szalagavató öltöny, vagy a ballagási öltöny is valóban nagyon elegáns öltözék, de stílusos csak és kizárólag akkor lesz benne, ha az egyéniségének megfelelő darabot választ. Amennyiben a személyiségét híven tükrözi az öltözéke, Ön is jobban fogja érezni magát benne, és hitelesebb is lesz.


Érdemes körbe nézni a férfi öltönyök, férfi zakók világában, tájékozódni, a különböző stílusokról, persze az öltözködési etikett szabályait betartva, hiszen biztos, hogy Ön is megtalálja, az egyéniségéhez leginkább illő férfi öltöny darabokat.

 




 


Napjainkban a férfi zakók széles tárházával találkozhatunk, mely stílusban igen nagy skálán mozog.


zako stilusok


 

Az öltözködési stílusunk kifejezi az egyéniségünket, ezért érdemes rászánni az időt, energiát és megtalálni a hozzánk leginkább illő ruha darabokat.
 

Tekintse meg ballagó öltöny, szalagavató öltönyférfi ing és a férfi nyakkendő választékunkat.


Makádi Liza
 
Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük