Milyen legyen a felnőtt férfi ruhatár első darabja; a Ballagó öltöny?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Milyen legyen a felnőtt férfi ruhatár első darabja; a Ballagó öltöny?

 

 

Milyen legyen a Ballagó öltöny?

 

 

 

 

ballago-oltony

Egy utolsó, ünnepélyes esemény a felnőttkor küszöbén, a szeretteid körében. Néhány apró lépés és belépsz a”nagy betűs életbe”, melynek a jelképe is lehet a ballagó öltöny.

 
 

Miért fontos a ballagás? Miért meghatározó a megjelenés ezen az eseményen? 



A ballagás jelentősége több szempontból sem elhanyagolható, hiszen vegyes érzések dúlnak, mind a benned, mind a szüleidben. Ami biztos, mindenki büszke, és izgatott. Büszke, hiszen a nem olyan rég, még aprócska kis emberből, felnőtt férfi lesz, aki hivatalosan is „érettnek lesz nyilvánítva”.

 

A ballagásra készülés, várakozás izgalommal teli időszak. Biztos, hogy van elképzelésed a megfelelő férfi öltöny viseletről, sőt a szüleid is tutira tudják, melyik férfi öltöny illene hozzád, valamint az eseményhez a leginkább. Jó esetben nem kell hadakozni, meggyőzni a másikat.

 


Összeállítottunk egy rövidke listát, mi alapján érdemes a ballagó öltöny darabot megvásárolni



 

  • – semmikép ne egyszeri alkalomra vásároljatok, azaz a férfi öltöny viselhető legyen később is; például az    érettségi vizsgán,
  • – legyen a személyiségedhez illő, hiszen vannak sportosabb, konzervatívabb, vagy laza eleganciát sugárzó    férfi öltöny darabok is,
  • – fontos, hogy jól érezd magad benne, ezért a férfi öltöny próbákra, ne sajnáld az időt, a kiválasztott    darabokban járkálj, mozogj,
  • – a ballagó öltöny egyéb kiegészítőket is igényel, azaz ha nem szeretnétek túl sokat költeni, akkor érdemes    megnézni, a férfi ing készleted, férfi nyakkendő és cipő darabokat.
     

Amennyiben sikerült megvásárolni a megfelelő darabot, akkor érdemes az esemény előtt pár nappal felvenni, járkálni benne, érezni a férfi öltöny viseletet. A ballagó öltöny megkövetel egy bizonyos testtartást, azaz, csúnya a görnyedt hát, a görbe váll. Ezeket nem árt gyakorolni, a nagy nap előtt.

 

A férfi öltöny eleganciát, határozottságot, magabiztosságot sugall, járkálj benne minél többet, hogy természetesen tudj benne mozogni, és ha a tükörbe nézel, lásd magadban,a határozott, magabiztos férfit.


 

Hozzátartozóknak ajánljuk a férfi alkalmi öltöny, férfi ing, férfi mellény , férfi zakó, nyakkendő kollekciónkat.

 

Makádi Liza

 

TABOO – Éld meg a vágyaid!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük