Milyen Hatása van a Kisugárzásodra a Női-Sál?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Milyen Hatása van a Kisugárzásodra a Női-Sál?

 

 

A női-sál egy rendkívül szexi kiegészítő, ha megfelelően viseled. A női-sál a kisugárzásod szempontjából is jelentős lehet, nézzük hogyan.



 

Törtfehér Sál

Vannak napok, mikor vidáman, tettre készen ébredsz és van, mikor alig bírsz kimászni az ágyból, nincs kedved semmihez, de bárhogy is ébredsz, a gondolataid, a hangulatod, mindig hatással van a körülötted lévő emberekre.

 

Amennyiben vidáman, tettre készen ébredsz, nincs gond, de ha erőtlenül, kedvtelenül, akkor bizony a reggeli készülődés közben kell magadban szuggerálnod, a ma mutatni kívánt női képet. Döntsd el, ma mit szeretnél, mit lássanak benned mások, a kemény üzletasszonyt, a végzett asszonyát, vagy a csínytevő kislányt?

 

 

Barna SálHogyan segíthet ebben a női-sál?
A színes női-sál, vidámságot, fittséget sugározz. Öltözködj tudatosan, figyeld meg egy –egy, a színes kiegészítő hatását. A színes női-sál energiát, jó kedélyt kölcsönöz viselőjének, mely a környezetére is hatással van, ha ebben mész be az irodába, mosollyal fogadnak, felélénkülnek.

 

 

 

Szürke Sál A romantikus stílusú női-sál elegánsabb, visszafogottabb. Ennek a stílusnak sem marad el a hatása, ám a színeknek itt van jelentősége:

 

 

  • Barna női-sál
  • A barna szín, nyugalmat, türelmet, kiegyensúlyozottságot, biztonságot, állandóságot jelent.
  • Fehér női-sál:
  • Biztonság, tisztaság, egyszerűség, valamint a tökéletesség színe.
  • Szürke női-sál:
  • Elhatárolódás, szabadság, titkolózási vágyra utal.

 

 

 

A selyem női-sál, az elegancia, törékenység kifejezője, de a színválasztás, valamint, a csomózása, a viselete alapján, lehet az örök-nő, a végzett asszonya is.

 

Az igazán sikeres nőknek is vannak rossz napjaik, de a lényeg, hogy Te mit szeretnél mutatni a nap folyamán, a környezetednek. Elismerem, sokszor lehet fárasztó érzés, hogy mindig toppon légy, de hidd, el megéri. Megéri, hiszen Neked sem mindegy milyen hangulatban telik el a napod. 

 

Te, milyen praktikákat alkalmazol, a borongósabb, szürkébb reggeleken?

 

Érdekesek lehet a női blúz, a női garbó, a női póló, vagy a női kabát darabok is.

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük