Miért Szerezz be a Hidegebb Napokra, egy Női Poncsó Darabot?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Miért Szerezz be a Hidegebb Napokra, egy Női Poncsó Darabot?

 

 

A női poncsó laza, kényelmes viselet. Hűvösebb, őszi rohangálósabb napokra, de az irodában is megfelelő darab lehet.

 

altA hagyományos dél-amerikai poncsó, szőnyegszerű, téglalap alakú volt, középen egy nyílással. Kényelmes, praktikus viselet, hiszen védett a hideg és a szél ellen, de a mozgásában nem gátolta a viselőjét.

 

Régen és most

 

Sokszor vízhatlan anyagból készítették a poncsó darabokat, hogy az eső se okozzon gondot.
Ma már többféle anyagból készülnek és változatos stílusban kaphatók a női poncsó darabok. Megtalálhatók a rohangálós, a ruhát tökéletesen takaró fazonok, valamint a nőiesebb, karcsúbb változat is.

 

 

Milyen ruhadarabokkal hordható? 

 

 

A női poncsó egy laza, lepelszerű viselet, ezért szűk nadrággal, valamint magassarkú csizmával a legcsinosabb a kombináció. A magassarkú, akkor különösen javasolt a női poncsó darabhoz, ha rövidebb a lábad és alacsonyabb vagy.

 

 

Milyen öltözködési stílust képvisel? 

 

A női poncsó jól variálható, így könnyen lehetsz benne nőies, sportos, továbbá naponta mutathatsz más-más képet, a megfelelő kiegészítők kombinációjával. Hordhatod kiengedve, a zűrösebb, sietősebb napokon, és megkötheted a derekadon egy övvel, ha csinosabb szeretnél lenni. A női poncsó sállal, ékszerrel, szintén változatos lehet.

 

 

Mit vegyél alá? 

 

 

A női poncsó, mivel megfelelően bő, lehetőséget ad rá, hogy alá öltözz. Nyugodtan, és kényelmesen vehetsz alá pulóver darabot. A meleget jól tartja, bár sokan gondolják, hogy a női poncsó szerkezete miatt szellős, de ez szerencsére nem így van.
Az egyszínű női poncsó, rendezett külsőt ad, hiszen alóla nem kandikál ki a pulóver, vagy a blúz.

 

 

Milyen testalkathoz előnyös? 

 

 

Minden testalkatra tökéletesen megfelelő. Az igaz, hogy a magas, karcsú lányok alakját még jobban kiemeli, de ha alacsonyabb vagy, akkor magassarkúval kitűnően palástolhatod, az esetlegesen rövidebb lábaidat. Amennyiben van egy kis súly felesleged, akkor az is remekül takarható a női poncsó segítségével.

 

Kismamáknak különösen ajánlotta női poncsó, hiszen ősszel védi a derekat és takarja a pocakot is, nem szűk, nem akadályozza a mozgásban, és ahogy már írtam, kényelmesen alá lehet öltözni.
A női poncsó viseletről, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte elterjedt viselet. Szerinted mi okozza a sikerét, miért ennyire közkedvelt darab?

 

A poncsóhoz kitűnő választás lehet a női blúz, női póló, a leggings, vagy a női garbó is.

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük