Miért Elengedhetetlen Minden Férfi Ruhatárából, a Len Zakó Jelenléte?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Miért Elengedhetetlen Minden Férfi Ruhatárából, a Len Zakó Jelenléte?

 

 

Miért jó, a Len Zakó?

lenzako

 

 

 

 

Mi jut eszébe a Len Zakó viseletről? Nekem a nyári  tengerparti esték, a kellemes grill- partyk, a romantikus esti séták. Igen, a len zakó ezen alkalmakkor is nyugodtan viselhető.

 

 

  

 A len zakó előnye

 

 

 

Lazább napokon, a munkahelyen is felveheti, de a magánéletében is jelentős szerepet tölthet be. Elegáns és sportos viselet, az igazi lezser, hanyag elegancia megtestesítője, a nők szívének megdobogtatója.

 

 

Koncerteken , partykon, és a tengerparton, különösen jó szerepet tölthet be, ha szíve hölgye esetleg fázni kezd, hiszen ilyenkor minden nő nagyon hálás tud lenni, ha a kedvese felajánlja neki a zakóját. Persze ez akkor az igazi, ha nem ebben a len zakó darabban rohangált egész nap és nem izzadt bele túlságosan.

 


A kényelmes elegáns viselet jól kombinálható egyéb ruhadarabokkal, legyen az sportosabb, vagy elegánsabb stílus, vászonnadrág, vagy farmernadrág.

 

 

A nyári melegben a len öltöny viselete ma már nem csak megengedett, de rendkívül divatos is. A len zakó, nadrág kombinációról tudni kell, hogy könnyen gyűrődnek, de pontosan ez adja a viselet lezserségét.

 

A len öltöny nem ajánlott, ha formális eseményről van szó, pl: fogadás, vagy komolyabb munkahelyen, pl: bankban.

 

A len zakó, mivel lazább, nyári viselet, így nem passzol melegebb ruhadarabokkal, pl.: a téli kordbársony nadrággal, vagy vastag kötött pulóver darabbal.

 

A len zakó és a személyiség

 


Aki a len zakó mellett dönt, az valószínűleg, határozott, magabiztos férfi, aki szereti jól érezni magát a bőrében, ad a megjelenésére szereti az igényesebb, lazább öltözködést. Nem okoz gondot neki a megjelenés, társasági ember, aki szeret nyüzsögni és tetszeni a környezetének. 

 

Jó szívvel ajánlom, minden férfinak, aki szereti a kihívásokat, a sikereket az életében.

 

Tekintse meg a vászon zakó, férfi öltöny, férfi ing, féri póló választékunkat is.

M.L.

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük