Miért Alapruhadarab a Fehér Női Póló?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Miért Alapruhadarab a Fehér Női Póló?

Minden női gardrób alap darabja a fehér női póló. Miért is?

 

A fehér női póló a legpraktikusabb ruhadarab. Jól variálható, lehet szexi, elegáns, vagy a jól ismert „ápol és eltakar” stílus, ha épp ilyen hangulatod van.

 

 

Soha nem megy ki a divatból, kényelmes viselet. A férfiak többsége szerint az egyik legszexibb női viselet, a farmer és a fehér női póló kombináció.

A leggyakoribb bakik a fehér női póló viseletnél:
– Hurkák, ha túl passzos:
Bármilyen fehér női póló darabot vásárolsz a lényeg, ne legyen túl passzos, ha csak nem rendelkezel tökéletes alakkal. A túl szűk fehér női póló csúnyán kiadja a legkisebb hurkákat is, erre érdemes odafigyelni. A passzos női póló, lehetőleg pamutból legyen egy kevéske elasztánnal.
– Blézer és a fehér női póló:
Akárcsak a férfiak zakó – póló viseletnél, itt is illik odafigyelni, hogy a blézer alá milyen fazonú fehér női póló darabot viselsz. A környakú és a V-nyakú póló, nem a legjobb választás, de a galléros női póló akár blézer alá is felvehető, így laza eleganciát sugárzol.
– Az áttetsző fehér női póló alatti „hahó, itt vagyok „melltartó viselet:
Javasolt a testszínű melltartó viselete, a fekete és egyéb élénk színek kerülendők.
– Elegáns nadrág, lógó bő pólóval
Elegánsabb nadrághoz, ne vegyél fel hosszabb, és lazább pólót kiengedve, mert hanyagnak fogsz tűnni. Ilyenkor tűrd be a póló alját.
– Az anyag minősége
Bármilyen alkalomra, bármilyen fazonú póló is a kiválasztott darab, mindig figyelj az anyagára. A silányabb, olcsóbb anyag, csak a megvásárláskor tűnhet olcsóbbnak. Amennyiben elkezded hordani, látni fogod, hogy az nem úgy áll rajtad, ahogy kéne, és rövid idő alatt elhasználódik.

A fehér szín jelentése: ártatlanság, frissesség, tisztaság, biztonság.
Vajon igazuk van azoknak a férfiaknak, akik a farmer és a fehér női póló viseletre szavaznak, mint a legszexisebb női ruha összeállítás?

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük