Mick Jagger

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mick Jagger

Mick Jagger

Sir Michael Phillip „Mick” Jagger 

 

jagger

(1943. július 26.) e gy angol rock and roll zenész, színész, dalszövegíró, producer és üzletember. Leginkább a The Rolling Stones frontembereként ismert. 2003-ban Károly Wales-i herceg lovaggá ütötte. Mick Jagger a bizonyíték arra, hogy nem kell ahhoz férfiasnak lenni ,hogy gyönyörű  nők e zrei  rohanjanak utánna ill. az ágyába.

 

SŐT Csak emlékezzünk vissza a HAIR egyik ominózus börtön jelenetére, ahol a  kihallgatást végző tiszt megkérdőjelezi az egyik hosszú hajú fiatal srác nemi identitását. Amire a srác válasza csak ennyi: Nem vagyok homokos, de Mick Jaggert nem dobnám ki az ágyamból.

 

 

A közel 70 éves énekes a „The Rolling Stones” vezető egyénisége 175 cm magas és 63kg. Szóval nem igazán az a testalkat, akiről a férfiasság szobrát lehetne megmintázni. Mick Jagger nem csak a zenevilágban,  de a divatvilágban is hírnévre tett szert. Az 1960-as években a keményebb rock zenét képviselték együttesével és míg a Beatles a jó fiúk szerepében tetszelgett a Rolling Stones tagjaira jutott a rossz fiúk szerepe.

 

 

Jagger 1969-ben, szuper-bozontos hajjal, sminkkel és fülbevalóval tűnt ki az átlagból. Már akkor a fogában egy értékes gyémánt díszelgett, ami most kezdett csak divat lenni szélesebb körben és persze a gyémánt helyett inkább swarowsky kő vagy csak egy snassz strassz ami csillog követői „mosolyában”. Ruházata elsősorban egy farmerre és egy pólóra koncentrálódott, ami a mai napig sem változott formáját tekintve viszont az anyag minőségre sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a sztár.


 

 

Mick Jagger bármikor a szex, drogok és rock ‘n’ roll kampány arca lehetne minden stílusjegy változtatás nélkül. Ami egyértelműen jellemzi öltözködését az a hanyag és egyben polgárpukkasztó elegancia, amit minden férfi irigyelhet. Egy fekete vagy sötét szürke farmer, fekete domináló övvel párosítva és egy vékony környakú habkönnyű pólóval illetve inggel és már készen is van a rocksztár style. De vigyázat a ruhadarabok passzentossága kulcsfontosságú. Ha nem vagy szuper vékony és mégis magadra erőlteted ezt a stílust lehet, hogy a végén úgy néznél ki mintha valamelyik ruházati áruház junior osztályán vásároltál volna magadnak pár cuccot. Hogy kövesd Jagger stílusát amire szükséged van, nem más, mint egy szűk naci és egy elegáns testhezálló póló.

 

TABOO -Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük