Miben Lehet Ön a Befutó, a Nőknél; a Póló- Farmer-Nadrág, Vagy az Öltöny Viseletben?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Miben Lehet Ön a Befutó, a Nőknél; a Póló- Farmer-Nadrág, Vagy az Öltöny Viseletben?

 

 

 Miben hódítsa meg szíve válaszottját? 

 

 

shutterstock 002Minden nőnek más az ízlése, sajnos nincs egy tuti recept, amely mindenkinél bejön. Lehet póló, férfi ing, vagy zakó rajtad, mit sem ér, ha nem tartasz be bizonyos szabályokat.

 

Mit szeretnek a Nők? Mindenki mást és mást. Ami, azonban biztos, szeretjük a tiszta, ápolt, magabiztos férfiakat.

Az igényesség belülről fakad

 

Az igényesség, nem a legdrágább ruhákat, a legújabb divatot jelenti, hanem valamit, ami belülről jön, amire az embernek magának is szüksége van, és nem azért, hogy másokat meggyőzzön, vagy valakit elcsábítson, hanem mert alapból benne van. Ez nem jászható meg, legalábbis hosszútávon biztos nem.

 

 

no ffi hoditas

Fontos az Önismeret

 

Az első lépés, hogy megvizsgáld magad. Amennyiben valóban hódítani szeretnél, és esetleg hosszútávra keresel, egy igazán értékes, és kedves lányt, akkor tegyél érte. Kezd az önismerettel. Mire, kire van szükséged, milyen férfi is vagy Te? Ez, nem csak a kapcsolat szempontjából fontos, hanem a megfelelő öltözködési stílusod kialakítása miatt is. Az öltözékeddel kommunikálsz, üzensz magadról mindazoknak, akikkel találkozol, még azoknak is, akik mellett csak elmész az utcán.

 

 

 

 

Amennyiben, már tudod, hogy mit is akarsz üzenni magadról azaz, Te egy laza, de stílusos férfi vagy, – akitől nem idegen a múzeum, színház,tenisz, stb. – vagy Te még a bulizós időszakod éled, vagy készülsz a családalapításra, és Te már komolyan gondolod az életet,- akkor jöhet az ehhez illő öltözék kiválasztása.

koszos cipo 

 

  • Laza, de stílusos: zakó, férfi ing, nadrág, zokni- ezek mind passzoljanak egymáshoz.
  • Bulizós: farmer-nadrág, póló, pulóver, zokni- itt is a harmóniára figyelj oda. Természetesen felvehetsz Te is egy férfi zakó, vagy férfi ing darabot, amennyiben a stílusod, személyiséged egyezik azzal,amit ezek az öltözékek fejeznek ki.
  • Komoly szándékkal ismerkedsz: a helyszíntől és az alkalomtól függ, lehet öltöny, zakó, ing, hozzá illő nadrág, és akár nyakkendő is, vagy póló, farmer- nadrág, zakó, vagy pulóver. A pulóver, ne legyen kinyúlt, vagy bolyhos. A nagy mintás, „vicces feliratos” póló nem biztos, hogy azt a hölgyet vonzza, akire gondoltál, aki ugyanúgy megállapodna, családot alapítana. Amennyiben a póló mellett döntesz, akkor a galléros póló mindig egy kicsit komolyabb képet mutat, és egy kicsit elegánsabb, a sima póló viseletnél.

Bármit is veszel fel, az elsődleges, amit a Nő megnéz, kiszúr, az ápoltság, igényesség. Az öltöny, férfi zakó, férfi ing, nyakkendő mit sem ér, ha például koszos a cipőd, vagy bolyhos télikabát viseleted. Ugyanez vonatkozik a férfi póló- farmer-nadrág összeállításra is, ez is lehet elegáns, megnyerő viselet, ha tiszta és ápolt vagy. A lényeg az összkép, ami mindig rendezett legyen, az apró részletektől, a szembetűnő ruhadarabokig.

 

Válasszon férfi zakó, férfi ing, férfi nadrág, valamint a férfi pulóver és férfi póló kínálatunkból az alkalomhoz, eseményhez illő, igényes ruhadarabokat.

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük