Mennyire Lehet Vonzó 77% Árengedmény??

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Mennyire Lehet Vonzó 77% Árengedmény??

Mennyire lehet vonzó a 77% árengedmény?

Egyedüli kordbársony nadrág leárazás!

Elgondolkodott ön már azon, mit is nyerhet egy-egy leárazással, kiemelt akcióval? Sajnos ma már az „akció” és a „kedvezmény” szavak elvesztették igazi, eredetileg nekik szánt jelentésüket. Latin eredetű„akció” szavunk, ami „cselekvést, cselekményt, tett”-et jelent. Értelmezhetjük valamire való felhívásként is és így ebben az értelmében használják manapság a legtöbbet. Gondoljunk bele: ha egy üzlet „akciózik” akkor valamit gyorsan el akar adni, ergo: felhívja az emberek figyelmét, hogy „hé! Olcsó a tej, a szobanövény, a szék a gyerekpóló”. Lehet, hogy éppen szezon vége van, nagy mennyiséget kapott az áruból vagy raktárt akar üríteni stb.

 

Mennyire kapunk ezeken az akciókon? Mennyire használjuk ki őket?

Tudjuk, mennyit spórolhatunk az akciós árral és tudjuk, valójában mekkora szükségünk van a termékre?

Bizony ezek a kérdések, csak elsőre tűnnek könnyen megválaszolhatónak. 

A túlzott akciózás negatív tulajdonságai közé tartozik a nevetségesen kis különbségek „akciónak” nevezése is. Kicsiben és nagyban. Tejet öt forinttal, pólót százzal, ingeket vagy más elegáns ruhadarabokat maximum ötszáz, jó esetben ezer forinttal kínálnak olcsóbban. Nem is beszélve még a leárazások előtti áremelésekről.

Az igazi akciónak és kedvezményeknek, mint ahogy nevük is jelenti: kedvezniük kell a vásárlónak.

Mivel ez a TABOO egyik alapelve így lehetségesek a kiemelkedő ajánlataink.

Például a most kihirdetett kordbársony nadrág akciónk ami az eredeti árat (8.499.-) 77%-kal csökkenti, így tudjuk 1.999 Ft-ért kínálni őket továbbra is három színben, a szezonvégre tekintettel korlátozott méretszámban, a készlet

erejéig.

Miért jó ez? Mert így azok is hozzájuthatnak egy magas minőségű nadrághoz, akik ilyesmire kevesebbet költhetnek. Mivel mindegyik jól kombinálható, így nyugodtan beszerezhető egy az árra való tekintettel. Ha valakinek van már

egy ilyen darabja (akár eltérő színben) és szereti azt, kiváló lehetőség venni belőle még egyet, ha az első darab is bevállt.

Ajánljuk teljes körű használatra nadrágjaink, hogy Ön is elégedett vásárlókörünkhöz tartozhasson!

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük