Melyek a Sikerhez Elengedhetetlen Alapruhatár Darabjai?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Melyek a Sikerhez Elengedhetetlen Alapruhatár Darabjai?

Ma már a nőknek is természetes a karrier, melyhez szükség van néhány elengedhetetlen ruhadarabra. Ilyenek, pl.: a női szövetkabát, a női kosztüm, a női blúz.

Szerencsére ma már mindenkinek van lehetősége megválasztani, hogy az élete nagy részét, mivel és hogyan szeretné eltölteni.

 

 

Életünk ¾ részét munkával töltjük. Amennyiben úgy dönt, hogy ezt az üzleti életben, vagy egyéb vezető pozícióban szeretné eltölteni, az sok munkával, energia és idő ráfordítással jár. Mindezek mellett, anyagi befektetés is, hiszen ezekben a munkakörökben elvárt egy bizonyos megjelenés, mely határozottságot, intelligenciát, igényességet, megbízhatóságot tükröz.

Kék Csipkés Blúz
A nők estében, elengedhetetlen néhány alapruhadarab megléte:

 

  • Női kosztüm:
  • Azonos anyagból készült, azonos színű, női blézer, és női nadrág, vagy női szoknya. Kaphatók, fiatalos, lendületes darabok is, melyek viselőjéről ugyanúgy a határozott üzletasszony képét mutatják. Természetesen a női kosztüm darabot, az összes többi ruhával egyetemben viselni tudni kell, hiszen, ha idegen a stílus, ha a személyiségétől elütő fazont választ, akkor hiába a női kosztüm, hiteltelenné válik a kép. Tehát, ha az Ön szeme előtt a karrier lebeg, akkor legyen keményebb, határozottabb a kiválasztott női kosztüm darab, de ha lágyabb személyiségű, akkor ne erőltesse ezt a stílust. Rengeteg fazonú, szabású női kosztüm darab kapható, mely mind-mind egy- egy személyiség típushoz illik. Találja meg az Önnek megfelelő darabokat.
  • Női blúz:
  • A klasszikus fehér női blúz, minden nő ruhatárában elengedhetetlen, függetlenül a munkakörétől. Amennyiben a pozíciója megkívánja az üzleti öltözéket, akkor nem árt, ha a fehér női blúz több stílusban is jelen van a ruhásszekrényében.
  • Természetesen a színes női blúz is jó szolgálatot tehet, így azokat sem kell száműzni a gardróbból. A lazább napokon, eseményeken kifejezetten üdítő lehet egy színes női blúz viselete.
  • Női szövet kabát:
  • Szintén elengedhetetlen. Amennyiben van rá lehetősége, egy rövidebb és egy hosszabb fazon is ajánlott. A klasszikus színek, a szürke, vagy fekete női szövet kabát.

Szövetkabát

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük