Legyen Férfi Pólóban is!

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Legyen Férfi Pólóban is!

 

 

Ugye sokszor hallotta már ezt a mondatot: légy már férfi!

alt

Két féle férfi létezik, aki az ingre – és aki pólóra esküszik. Persze mindkettőjük ruhatárában ott van a másik darab is, az „ing-esnél” a póló és fordítva.

Mitől függ, hogy egy pólóban „suhancnak”, vagy férfinak látja a környezete?

Hálás téma, ma már annyi féle póló létezik, hogy igazán nem jelenthet gondot, az Önhöz leginkább illő stílusút megtalálni. Vagy, lehet, hogy éppen a bőség zavara a gond? Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak olyanokat árulnának, ami minden Nő szemében egyet jelent.

Mitől jó a póló?


Ha kényelmes, ha a férfi, férfinak érzi benne magát? Ha a nők elismerő pillantással néznek rá? Figyeljen az anyagfinomságára, a színre, a mintákra, a kidolgozás minőségére, ugyanis azt az érzést, sajnos nem minden pólóval válthatja ki. Gondoljunk itt a nagy mintás, nagy feliratos, csiricsáré pólókra vagy a silány minőségű, elcsavarodott, kinyúlt, szakadt darabokra.Vagy ami még rosszabb: Sokszor láttam, ahogy a polókat „tágítják”, szinte letépik a nyakrészt.





altMi alapján válassza ki a megfelelő póló viseletet?


Amennyiben Ön is végez hasonló mozdulatokat a polójával, érdemes lenne kipróbálni a galléros pólót, biztosan kényelmesebb lesz.
Sajnos a férfi pólót is vasalni kell, bár a tinik körében ez „cikinek” számít, ha anyuci vasalja a pólót, de komoly ember vasalt pólóban jár: ha Ön nem szereti ezt a tevékenységet, vagy nincs, aki segítsen ebben, akkor kevésbé gyűrődő anyagot válasszon. A gyűrött póló, semmiképp nem nyújt esztétikus látványt.
Sokan a póló színválasztásakor a szemük színét veszik figyelembe, ez nagyon jó ötlet, így nem lőhet nagyon mellé!

Nem mindegy, hogy teniszezni, bicajozni szeretne benne, vagy épp zakó alá venné fel. Ez utóbbi esetben, kizárólag a galléros póló jöhet szóba.

Nem árt, ha a méretével is tisztában van, ebben segíthet:a férfi póló mérettáblázat. Ha túl nagy a póló, nem a lezserséget fogja tükrözni, hanem inkább igénytelenséget mutat vele. Az is igaz, hogy a nők szeretnek a férfiak hatalmas pólóiban rohangálni, de ugye nem ez az elsődleges cél, póló vásárláskor. Amennyiben nem webáruházon keresztül rendeli a pólót – nem mérettáblázat alapján, hanem személyesen, akkor érdemes a fizetés előtt mozogni egy kicsit a pólóban (kezeket a magasba emelni, nyújtózkodni), ha ekkor is stimmel, akkor jöhet a vásárlás.

 


Ha a fentieket betartja, akkor nyugodtan hordjon pólót, nem lesz tőle kevésbé férfias. A titok, az oda figyelés, és persze, ezt is, mint minden ruhadarabot viselni tudni kell.

 

A nagy lógó has hajlott, görbe hát, semmilyen öltözékben nem mutat jól!


A pólóval tökéletes összhangban kell lennie, a többi viselet ruhadarabjának is, melyeket kiválaszthat a férfi zakó, férfi nadrág, valamint a férfi pulóver kínálatunkból.


Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük