Látom a Télikabát Viseleted és Megmondom, Ki Vagy…

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Látom a Télikabát Viseleted és Megmondom, Ki Vagy…

 

A téli kabát alapján is „mérlegelik” az embert? 

 

 

alt

Persze ez egy kicsit túlzás, de lássuk be, a téli kabát sok mindent elárul a viselőjéről. Ez az a ruhadarab, amit nap, mint nap viselsz, nem rejtheted el, nem variálhatod naponta.

 

A téli kabát, többnyire nem egyedi darab, Te teszed egyedivé, ahogy hordod, amivel viseled.

 

Miért fontos a megfelelő télikabát kiválasztása? 

 

 

Fontos a megfelelő télikabát kiválasztása, hiszen általában, nem vehetsz fel minden nap másik kabátot. Amennyiben nem érzed jól, magad a téli kabát viseletedben, az megkeserítheti, jó pár hónapodat. A téli kabát, melyben nem tudsz magabiztosan megjelenni, melytől amint belépsz, valahova rögtön megszabadulnál, valószínű, hogy nem volt megfelelő választás.

 

 

 

alt

 

 

Télikabát vásárlása

 

 

Vásárlás előtt jó, ha végig gondolod, hogy ez az a ruhadarab, amely egész télen rajtad lesz, bárhova mész, ezt veszed fel, ezt látják rajtad először, ez alapján teszik az első megállapításokat rólad. Az első benyomás kialakításában nagy szerepe van.
Amennyiben, többnyire nem autóval közlekedsz, akkor jó, ha a télikabát betölti a funkcióját is, azaz véd a hideg ellen.

Az eddigiek alapján a jó férfi téli kabát, ami a nagy hidegben is jó meleg, és ami az egyéniségednek, személyiségednek megfelelő.
Ezekhez jön még egy kritérium, ami szintén nem elhanyagolható, mégpedig, hogy mivel töltöd a hétköznapjaidat, azaz iskolába jársz, – itt is számít, hogy felsőoktatásban tanulsz, vagy középiskolában, gimnáziumban- vagy dolgozol. Ha dolgozol, akkor mivel foglalkozol, kell- e tárgyalásokra járnod, ügyfelekkel találkoznod.

 

 

 

A válaszaid alapján, már Te is tudod, hogy milyen a számodra ideális télikabát. Sportos, vagy elegáns stílust képviseljen, karcsúsított fazon, vagy bővebb, lazább legyen, konzervatív, vagy trendi, vagy esetleg extrém.

Ideális esetben, legalább kettő darab férfi téli kabát van a szekrényedben. Egy a hétköznapokra, egy pedig alkalmi megjelenésre.
Amennyiben van elképzelésed, de mégsem tudod eldönteni, hogy a férfi télikabátok közül melyik lenne igazán a Neked megfelelő, mely mind három kritériumnak megfelel, nyugodtan kérj segítséget.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük