Ing fazonok

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Ing fazonok

Férfi Ing Fazonok


Alapszabásra 3 különböző ing tipussal találkozhat:


1. Klasszikus szabású, városi vagy alkalmi ingek


Jellemzőjük, hogy a test vonalát enyhén követi, a karkör kényelmesen szabott, a válla pedig enyhén ejtett. Ezeket a klasszikus szabású öltönyökhöz, business (üzleti) stílushoz hordják.

 

2. Karcsúsított, szűk fazonú ingek


Jellemzőjük, hogy enyhén karcsúsítottak, karkörük hónaljnál fentebb van, ujjuk is szűkebb. Ezeket inkább az olasz stílusú karcsúsított öltönyök alá javasolt.

A karcsúsított ing erősen szűk változata a hetvenes évekre emlékeztetve újra a reneszánszát éli. Különösen a vékony testalkatú fiatalok körében népszerű az erősen karcsúsított és szűk sziluettű öltönyökhöz, zakókhoz. Jellemzőjük, hogy szinte teljesen az alakra simul, hónaljban is szinte már kényelmetlen. Általában rugalmas anyagból szabják.

 

3. Bő szabású, szabadidős ingek 


Ezek laza, kényelmes szabásúak., általában bővebbek, mint a klasszikus szabású ingek. Laza karöltő és bő ujj jellemzi.

Azt válassza, ami az alkatához, illetve öltönye fazonjához a legjobban illik. Talán a fazonnál is lényegesebb, hogy mérete kényelmes, az egész napi viselést komfortossá tegye.

Nincs sok kiábrándítóbb kép, mintha valaki kihízta az ingét, az kellemetlenül feszül a pocakra, a gomb le akar pattanni, de előtte még eltorzítja a gomboló pántot, és a férfi szőrös hasa kibuggyan a feszülő ing alól!
De az is elég bosszantó, ha karöltő bevág, vagy szük a háta, és feszül! Ez nem annyira látványos hiba, de kellemesen nem érzi benne magát, az biztos!

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük