Hogyan Viseld a Tunika Ruhádat?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Viseld a Tunika Ruhádat?

 

 

A tunika mindenkinek jól áll, ha karcsú vagy, ha van egy kis takargatni valód, ha magas vagy, ha alacsony. Lehetsz szexi, elegáns, kislányos, bulis. Megmutatjuk hogyan.

 

alt

 

A tunika egy szűk szárú nadrággal, vagy leggingsel tökéletes viselet lehet, a hétköznapokra, a munkába, vagy randira. A lényeg a színválasztás, és a megfelelő fazon kiválasztása.

A lényeg, tud, hogy melyik testrészed szeretnéd takarni. Amennyiben, deréktól lefelé vagy vastagabb, akkor ezen a részen legyen rajtad sötétebb ruhadarab, és fordítva.

Molettebbeknek

Fontos, a tunika szabásvonala, és a mintája. Mindkettőben a hosszanti, azaz a függőleges vonalak az előnyösebbek.
Az egyenes, vagy az enyhén karcsúsított, vagy az „A”- vonalú tunika, jól leplezi a szélesebb csípőt.
A tunika V-nyakú kivágása, hosszítja a nyakat, megnyújtja a felsőtestet.
Amennyiben leggingsel hordanád a tunika darabodat, figyelj rá, hogy a bőrhatású, valamint az állatmintás változatok a lábat jelentősen vastagítják.

Előnytelen a mozgalmas mintájú, csillogó, fényes anyagú tunika, ezek kövérítenek.

 

Ha alacsony vagy

 

Ne hordj hosszított tunika darabot, se túl nagy mintásat. A tunika magassarkúval kitűnő választás Neked is.

 

A téliesített tunikák

 

A vékony típusú lányoknak, nagyon jól áll a karcsúsított fazonú pulóver- tunika. Amennyiben van egy kis fölösleged, egy szélesebb övvel tökéletesen eltakarhatod.
Ez a combközépig érő tunika, kellemesen meleg, kényelmes és szexi viselet, a megfelelő harisnya, vagy leggings darabbal, cipővel, vagy csizmával kombinálva.

A lényeg, hogy légy tisztában a testeddel, tudd az előnyeid, hátrányaid. Nem kell túl sok mindenre oda figyelni, elég néhány alap dolog, pl:a nagy minták figyelem felkeltőek, oda irányítják a tekintetet, a hosszanti minta, varrás slankít, a vízszintes erősít.

 

A fényes, bőrhatású, vagy durva anyagok erősítenek. Ha, valamelyik testrészed erősebb, figyelj, hogy ne vágd félbe, mert így jobban vastagítod ( pl: bokacsizma- még inkább tömörebbé teszi, összenyomja a lábat, a boka felett, vagy a bokánál félbe vágott vastagabb láb).

 

Tekintsd meg a női blúz, női nadrág, női póló, valamint női garbó és kardigán kínálatunkat is.

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük