Hogyan Válassza ki, az Esküvői Inget?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Válassza ki, az Esküvői Inget?

A férfi igényességéről, a  hétköznapi férfi ing választása is tanúskodik, az esküvőre választott ing, pedig különösen. Ezen, a kiemelt napon, még elegánsabb, még vonzóbb külsővel kell rendelkeznie.

 

A férfi ing választás, nagy mértékben függ, a vőlegény és a férfi nyakkendő viszonyától. A férfi nyakkendő kiválasztása pedig függ, a férfi ing és a menyasszonyi ruha színétől.
Amennyiben a vőlegény hadi lábon áll, a hagyományos férfi nyakkendő viselettel, akkor valószínű, hogy frakkot, vagy szmokingot fog választani, amihez kizárólag csokornyakkendő illik. Ezen választásoknál speciális ingek kellenek.

 

A szomkinghoz, a fehér állógalléros, végeinél lehajló szmoking férfi ing, csokornyakkendővel nagyszerű választás lehet.A szmoking férfi ingek, duplamandszettával mutatósak, melybe drágakő, ezüst vagy arany mandzsettagomb van.
A férfi ing színe esküvőkön, általában a klasszikus, hófehér, kivéve, ha a menyasszony ruhája ettől eltérő színű.
Ma nagyon divatos, és elegáns a fehér férfi ing, és a fehér férfi nyakkendő összeállítás.
A féri hosszú ujjú ing, gallér típusára, a hagyományos ( kent ), vagy a nagyobb szöget bezáró cápagallér, a legjobb választás, hiszen mindkét gallértípushoz jól illik, a windsor és fél windsor csomó.
A férfi rövid ujjú ing, a hivatalos szertartásokra nem illik.
A férfi ing gallér típusának megválasztása, még függ a vőlegény arc típusától.

Kent gallér és Cápa gallér is egyaránt jól áll:
– éles arcvonalú férfiaknak
– hosszúkás, keskeny arcú vőlegény

Kent gallér:
– kerek arcú, rövid nyakú vőlegény,
– magas homlokú, hosszú nyakú és arcú, erős állú férfi

Amit még illik tudni, a gallér, minimum egy cm-t, lógjon ki a zakó alól, az a férfi ing-ujj, legalább 1,5-2 cm-el érjen túl a zakó ujján.
Sokan szeretik a nyakkendőtú, a férfi nyakkendő- csipesz viseletét is. Ami érthető, hiszen nem szeretnének a ceremóni közben a férfi nyakkendő igazításával bibelődni. Amennyiben Ön is szeretné valamelyiket viselni, akkor a nyakkendőtű elegánsabb, diszkrétebb viselet.
Érdemes mielőtt előtt indulnak, a férfi ing mérettáblázat adait megtekinteni, hogy ezzel az adattal tisztában legyenek. http://www.ferfi-ing.hu/merettablazat-taboo-divataz/ferfi-ing-merettablazat
A menyecske tánchoz szintén kell egy elegáns, minőségi férfi ing darab, mely a menyecske ruhával harmonizál színben. A menyecske ruha, általában piros, bordó. Ennél az eseménynél, két választás lehetséges, a férfi ing – férfi nyakkendő,  vagy férfi ing , lazán,kigombolva ( felső gomb) , férfi nyakkendő nélkül.

Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük