Hogyan Válassza Ki, a Megfelelő Férfi Nyakkendő Viseletet?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Válassza Ki, a Megfelelő Férfi Nyakkendő Viseletet?

 

 

 

 

 

Férfi nyakkendő vásárlási praktikák

 

 

 

 

sikeres ferfi

Nagy kérdés, milyen a ma divatos férfi nyakkendő? Mi alapján válasszon férfi nyakkendőt? Hogyan lehet követni a divatot, a férfi nyakkendő viseletben?

A divat követése, sokszor szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik, hiszen olyan gyorsan változik, ami ma divatos, holnap már ciki lehet. Persze vannak alapvető stílusjegyek a férfi nyakkendő-választásnál is, melyekkel annyira nem foghatunk mellé. 

Amit jó, ha figyelünk a férfi nyakkendő-választásnál, az a szélesség, anyag, mintázat.


A férfi nyakkendő szélessége a divatban változó. Voltak idők, mikor a keskeny, vagy a nagyon széles férfi nyakkendő volt a divatos.

 

 

Ma a 10-12 cm szélesség számít „trendinek”.
 

A férfi nyakkendő mintázata, színe, szintén figyelemre méltó. Emlékezhetünk még azokra az időkre, mikor az öltöny alól érdekes minták kandikáltak ki, ilyenek voltak a mikiegeres nyakkendők, melyet abban az időben, a komoly üzletemberek is előszeretettel hordtak.

 

 

Ma, a férfi nyakkendő divatban az elegancia, egyszerűség uralkodik. A pasztell színek, és az átlósan csíkos a leginkább domináló.

 

 

 

nyaki 005

Az anyag választás


A férfi nyakkendő anyaga, mindig minőségi legyen. A nyári vékonyabb öltöny viselthez, ne vastagabb anyagú férfi nyakkendő legyen a választás.

Amire még nem árt figyelni, milyen férfi ing, zakó van a gardróbjában? A férfi ing gallér típusához, színéhez, stílusához is igazodjon a nyakkendő. Ugyanígy kell illeszkednie a zakó viseletéhez is.

Természetesen a nyakkendőket nem kell kidobni, hiszen ahogy fent is írtam, a divat változik, ma ez a „trendi”, de lehet, hogy jövőre, ismét a vastagabb, vagy vékonyabb férfi nyakkendő, valamint az erőteljesebb, feltűnőbb minták lesznek a divatosak.


A vásárlásnál segíthet


Amennyiben férfi nyakkendő-vásárlásra indul, de nem tudja, mi ma a „trendi” elég körülnéznie az üzletekben, hiszen ott mindig a legutolsó divat szerint válogathat bőségesen.

Az extrémebb öltözködéshez, extrémebb férfi nyakkendő illik, melyet nem mindenki viselne, hiszen figyelemfelkeltő és sokszor provokatív. Ha Ön az extrémebb stílust kedveli, bátran válogasson, az élénkebb színek, merészebb minták közül.


A lényeg a kiválasztott darab, mindig a személyiségével, öltöny, zakó, férfi ing viseletével is legyen összhangban, hiszen a legdivatosabb termék is állhat valakin esetlenül. Egy rosszul megválasztott nyakkendő, ugyanúgy ronthat az összképen, melyen akár a sikere is múlhat.

 

Tekintse meg a férfi ing,férfi öltöny, valamint a férfi zakó kínálatunkat is.

Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük