Hogyan Tegyen Jó Benyomást Gyermeke Évnyitóján? Zakó- Ing, vagy Galléros Póló- Zakó, Vagy Póló- Farmer a Megfelelő Öltözék?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Tegyen Jó Benyomást Gyermeke Évnyitóján? Zakó- Ing, vagy Galléros Póló- Zakó, Vagy Póló- Farmer a Megfelelő Öltözék?

 

 

Miben jelenjen meg gyermeke évnyitóján? 

 

 

 

Antracit Csíkos Öltöny

Az évnyitó, leginkább az elsős gyermekek életében jelent nagy eseményt, de ennek ellenére, az idősebb gyermekeknél se feledkezzen meg az évnyitó céljáról.

 

 

Az évnyitón az öltözékével, kettős célt kell a szeme előtt tartania.Egyrészt megtiszteli a gyermekének a leendő tanárait, oktatóit, másrészt a gyermeke szocializációjának fontos része.

 

 

Az Ön által nyújtott minta, lesz az alapja a későbbiekben, az öltözködésének, a különböző eseményekre. Ezek alapján fontos, hogy oda figyeljen öltözékére.

 

Szeptember elején – az évnyitók időszakában – az idő még kellemes, szinte nyárias. Ennek ellenére, lehetőleg ne rövid nadrág és póló legyen az öltözéke.

 

 

 

 




Barna Zsebes Zakó


Az évnyitón a szülő és a tanár kölcsönösen tesznek valamilyen benyomást egymásra. Ez lehet pozitív és rossz esetben sajnos negatív is.  A „nem a ruha teszi az embert” – mondás sajnos nem egészen igaz. Gondolja csak végig, ha találkozik valakivel mi az első amit megállapítása róla és ezt mi alapján teszi?

 

Tehát érdemes gondosan megválogatni a gyermeke évnyitójára a ruha összeállítását.


Öltöny? Amennyiben nem idegen Öntől, azaz a mindennapos viseletének része, akkor bátran vegye fel. Ha azonban, az öltöny idegen Öntől, akkor nagyon elegáns lehet egy férfi ingzakó kombinációban.

Természetesen van, aki ragaszkodik a póló viselethez, ebben az esetben, a galléros póló és zakó szintén elegáns laza viselet lehet. 

Figyeljen oda, hogy ruházata, mindig igényes legyen, azaz tiszta, vasalt, harmonikus szín, stílus összeállítás. 

Ne felejtse el, gyermeke osztályfőnöke, tanárai ezen a napon valamilyen véleményt alkotnak Önről és gyermekéről. Tegyen róla, hogy a kép minden szempontból pozitív legyen.

 

Makádi Liza

 

 

Tekintse meg Öltöny, férfi ing, féri zakó és galléros póló kínáltunkat, mely ruhadarabok remekül viselhetők akár az évnyitó ünnepségen is.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük